Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

GreenMobility indgår aftale med hollandsk delebilsfirma

19/1 09:04

Som led i beslutningen om lukning af aktiviteterne i Holland har delebilsfirmaet GreenMobility indgået en aftale det hollandske delebilsselskab MyWheels.

Aftalen giver GreenMobility mulighed for at tilbyde sine kunder at skifte til MyWheels, og samtidig får medarbejderne hos GreenMobility i Holland mulighed for at blive en del af MyWheels.

Det skriver GreenMobility i en meddelelse fredag.

- Vi er meget glade for denne aftale, som giver vores medarbejdere mulighed for at fortsætte med at arbejde med delebiler og dermed fremme den grønne omstilling i en virksomhed med de samme visioner som os. Samtidig får vores kundebase mulighed for at overgå til MyWheels, hvilket vil være med til at reducere omkostningerne ved at lukke vores aktiviteter i Holland, siger Kasper Gjedsted, som er administrerende direktør hos GreenMobility.

GreenMobilitys aktiviteter i Holland vil ophøre per 1. februar 2024, og GreenMobilitys biler i Holland vil blive flyttet til andre lokationer.

.\\˙ MarketWire