Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med Novo Nordisk, Nordea og Zealand Pharma

22/1 06:32

BØRSEN

SVULMENDE PENSIONER KAN TRUE ØKONOMIEN

Stigende folkepensionsalder giver løft i opsparing på 30-50 pct., så flere kan stå af jobtoget før tid. Stram Pensionsvilkårene bør strammes nu ifølge ekspert. (Forside, side 6-7)

PENSIONSKÆMPEN VELLIV FÅR VIGTIG GRØN GODKENDELSE

Pensionsselskabet Velliv får som ét af ganske få pensionsselskaber papir på, at forretningen og investeringerne vil leve op til Paris-aftalen. Det har taget et år og trukket på ressourcer i hele virksomheden. (Side 10)

NOVO NORDISK ER ANSIGTET PÅ FORVANDLINGEN AF DANSK ERHVERVSLIV

Medicinalkæmpen Novo Nordisk er billedet på et opsigtsvækkende skifte i dansk erhvervsliv, som nu er hjemsted for flere globale ledere. Der er aldrig tidligere set noget i dansk erhvervsliv, der ligner Novo Nordisk i størrelse og betydning. (Side 14-15)

BERLINGSKE BUSINESS

SPØRGSMÅLENE TÅRNER SIG OP I NORDEAS HVIDVASKSAG

Nye afsløringer sår tvivl om, hvorvidt Nordea og en række topfolk slap alt for billigt fra storbankens grimme hvidvasksag. Især spøger forsvundne dokumenter i den årelange og hemmeligholdte sag. (Forside, side 2)

IVÆRKSÆTTERE ØNSKER LAVERE SKAT

Regeringen vil gerne give iværksætterne bedre rammevilkår. Men iværksætterne selv ønsker ikke meget andet end skattelettelser og nemmere adgang til kapital. (Side 6)

DOMSTOL FORBØD BETALINGSTVANG - NU INDFØRER APPLE NYT GEBYR

Domstol tvinger Apple til at lade appbrugere kunne betale uden om Apples systemer, så Apple ikke kan tage op imod 30 pct. i gebyr. Nu indfører Apple så et nyt gebyr, der vækker vrede. (Side 11)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

UDFORDRINGER BETYDER, AT INDTJENINGEN I LARS LARSEN GROUP ER DYKKET

Milliardkoncernen Lars Larsen Group, der rummer Jysk og en lang række andre selskaber, jagter nye opkøb, men melder om for høje priser i markedet. (Side 22-23)

BANKER DISKRIMINERER ETNISKE MINORITETER

Ny undersøgelse konkluderer, at fire ud af ti danskere med minoritetsbaggrund føler sig diskrimineret af danske banker. (Side 24)

ZEALAND PHARMA ER ET LOGISK OPKØBSMÅL FOR TRÆNGTE MEDICINALGIGANTER

Eli Lilly og Novo Nordisk er stukket af i toppen af medicinalindustrien, og flere af dem, de undervejs har overhalet, leder med lys og lygte efter nye veje til vækst. En af dem kunne være at få ejerskab til Zealands pipeline. (Side 26-27)

TELEKONCERNEN 3 HAR KUNDEVÆKST

Trods beskedne væksttakter i 4. kvartal kommer teleselskabet 3 ud af 2023 med 53.000 nye kunder. Men væksten kommer med en pris, erkender topchef Morten Christiansen. (Side 28)

.\\˙ MarketWire