Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med Nationalbanken, Nordic Waste og Reels

23/1 06:32

BØRSEN

NATIONALBANKEN: FOR TIDLIGT AT ERKLÆRE SEJR OVER INFLATION

Det kan godt være, at inflationen er faldet mærkbart og at Danmark har den laveste inflation i Europa. Men store lønhop kan smitte af på priserne i 2024 og øge inflationspresset, vurderer Nationalbanken. Økonomer er uenige i vurderingen. (Forside, side 6-7)

MILJØKATASTROFE KAN RAMME TUNGE ERHVERVSFOLKS RENOMMÉ

Tunge erhvervsfolk, der sidder i bestyrelser rundt omkring i Østergaard-Nielsens koncern, giver legitimitet til Nordic Waste-ejer Torben Østergaard-Nielsen. Deres omdømme risikerer dog at blive ramt. (Side 4)

FLERE OG FLERE SENIORER STÅR AF JOBTOGET PÅ EGEN REGNING

Siden 2018 er antallet af folk, der tager et tidligt, selvbetalt exit fra arbejdsmarkedet, mere end fordoblet, viser nye tal. (Side 12)

STORE LANDE VIL ÆNDRE AI-LOV TÆT PÅ LUKKETID

Store lande som Frankrig, Italien og Tyskland protesterer over EU’s nye AI-regler og presser på for at få ændret centrale dele af loven lige før målstregen. (Side 14)

BERLINGSKE BUSINESS

KONSULENTHUS KNÆKKER KODEN MED TO UNGE KVINDER I TOPPEN

I det københavnske kreative konsulenthus CO/ PLUS har to unge bureaukvinder haft succes med at bryde igennem i en ellers mandsdomineret branche og har leveret det største overskud i virksomhedens historie. (Forside, side 4-5)

EU VIL OPRUSTE I TEKNOLOGIKAMPEN MOD KINA OG USA

Granskningen af udenlandske investeringer i EU-landene forstærkes for at forhindre, at avanceret højteknologi ender i forkerte hænder. Samtidig skal der mere fart på den europæiske egenudvikling af nye teknologier. (Side 8)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

FORSIKRING KAN SLET IKKE DÆKKE OPRYDNINGEN

Nordic Waste havde tegnet en forsikring på højst 40 mio. kr. i forbindelse med sine erhvervsaktiviteter i Ølst ved Randers. Dermed er dækningen langt mindre end de omkostninger, som oprydningen efter jordskreddet ventes at løbe op i. (Forside, side 6-7)

GRØN DANSK STARTUP UDVIDER EJERKREDSEN

Elselskabet Reels har reelt blot været et enkelt år i drift, men får nu Unity-stifter David Helgason ind i ejerkredsen. Selskabet sigter man efter europæisk dominans imellem SMV’er og udviklere af grøn strøm. (Side 4-5)

DAGLIGVAREKÆDER SKAL BALANCERE MELLEM PRISKRIG OG KRAV FRA BEVIDSTE FORBRUGERE

De seneste par års udvikling med inflationskrise og økonomisk usikkerhed har skubbet forbrugerne retur til fokus på pris i dagligvarehandlen. En ny analyse peger på, at den udvikling vil fortsætte de næste par år. (Side 8)

.\\˙ MarketWire