Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Pandoras topchef om Pamela Anderson: Hendes trasformation fra "blond bimbo" fanger

26/1 16:45

Det danske smykkeselskab Pandora har de senere år oprustet på kendisfaktoren, når det handler om blikfang for selskabets smykker.

Og det er helt bevidst, at man er gået efter kvinder, der kan være med til at vise, hvem og hvad Pandora er som brand.

- Vi har ønsket at være autentiske. Tager man eksempelvis Tiffany, der er et brand, der sætter sine kunder op på en piedestal og siger: Okay, I kan være med - hvis I har råd. Så præsenterer Pandora den anden side: Vi er for alle, alle er velkomne.

Den smykkeoplevelse er noget, vi laver sammen. Vi skal ikke tale ned til kunderne. Og det gennemsyrer, hvordan brandet skal se ud, siger Alexander Lacik, der er topchef i Pandora, i et interview med MarketWire.

- Og når vi kigger på, hvem vi skal have med, så er det et af nøglepunkterne: Er det her en person, som står med begge fødder plantet i jorden? Og har den pågældende en interessant historie, siger han.

En af de kvinder, der er blikfang for Pandora, er skuespilleren Pamela Anderson, der for alvor blev kendt i sin røde badedragt i tv-serien Baywatch. Og hendes historie var det, der fik Pandora til at fatte interesse for hende:

- Pamela har gennemgået en massiv transformation fra at blive opfattet som "blond bimbo" med al den popularitet, der kom med det, til at være en mere ægte, usminket og meget virkelig person. Hun er kommet ud på den anden side - og er sikker på sig selv. Og den udvikling er noget, som vi gerne vil knytte til varemærket Pandora, siger Alexander Lacik.

Det er plusmodellen Ashley Graham, der er Pandoras første frontfigur for kollektionen med diamanter. Hendes kamp for at blive tage seriøst som plusmodel, er også en historie, som Pandora støtter.

Det samme gælder den amerikanske skuespiller Rosario Dawsom, der mere eller mindre voksede op som hjemløs.

- Siden blev hun jo en celebritet, en kendt model og gift med en amerikansk senator - men har stadig begge fødder på jorden, siger topchefen og fortsætter:

- Jeg er ikke interesseret i at betale en masse penge for et "good looking face". Derimod vil jeg gerne have mennesker, som må gerne have et smukt ansigt, men som har en historie at fortælle. Det er vigtigt, tror jeg, for at bygge troværdighed i vores varemærke.

Men det er ikke en gratis tur, Pandora har begivet sig ud på.

- Alt, hvad vi gør, er inden for de rammer, der er i budgettet. Det kan så være, at jeg investerer lidt mere på Pamela Anderson og skærer lidt andre steder. For det er klart, at hun ikke er gratis. Men vi rejser ikke nødvendigvis på "business class". Vi er tilfredse med "economy plus", så vi sprænger ikke banken på det her, påpeger Alexander Lacik, der erkender, at store navne koster mere.

.\\˙ MarketWire