Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med Novo Nordisk, Ørsted og Harboes

29/1 06:32

BØRSEN

TYSK ØKONOMI STÅR BOMSTILLE

Tysk økonomi er stort set ikke vokset i to år, og finansministeren kalder økonomien træt. Udsigterne er triste, siger Ifo-præsident Clemens Fuest. (Forside, side 12)

ØRSTED DROPPER TO HAVVINDKONTRAKTER I USA

Kraftigt stigende omkostninger får nu Ørsted til at annullere havvindkontrakter i staten Maryland. Projekterne får dog ikke det endelige dødsstød. (Side 4)

THEM MEJERI FÅR HØJRØDE TAL

Lave mælkepriser giver stor nedskrivning på ostelager og minus i Them Andelsmejeri. Ny chef venter overskud i år. (Side 8)

AMERIKANSK STAT DROPPER WEGOVY

Tilskudsdækningen af Novo Nordisks populære vægttabsmedicin Wegovy droppes for statsansatte i North Carolina fra 1. april 2024. Omkostningerne er blevet for voldsomme. (Side 10)

BERLINGSKE BUSINESS

NOVO NORDISKS VÆGTTABSMEDICIN FIK HÅRD BEHANDLING FØR DEN NÅEDE PIPELINEN

Novo har vendt op og ned på behandlingen af diabetes og overvægt med sensationsmidlerne Ozempic og Wegovy.

HOVEDAKTIONÆRER I HARBOES BRYGGERI I BITTERT OPGØR

Tiden som hovedaktionærer i Harboes Bryggeri har langtfra udviklet sig som planlagt. Tværtimod har den været præget af kritik fra aktionærerne, udskiftninger i ledelsen, faldende aktiekurs og økonomisk krise. Og nu er der også opstået splid i ejerskabet. (Side 10-12)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

TØJ-EKSPORT DYKKER - OG VIRKSOMHEDER HOLDER FART I INDTJENING

Nye analyser peger på, at økonomisk usikkerhed præger modesalget på flere, vigtige eksportmarkeder for danske virksomheder, men indtjeningen er fortsat på plads. Forventningen er, at væksten kommer retur i 2025. (Side 16)

KATASTROFALE SALGSTAL RAMMER BRANCHEN FOR VARMEPUMPER

Salget af varmepumper er faldet drastisk. Det skyldes en "perfekt storm", som har fået iværksat trimning af varmepumpeselskabet Amalo. (Sid 17)

.\\˙ MarketWire