Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med FLSmidth, Nykredit og Harboes

31/1 06:32

BØRSEN

BYD SÆLGER FLERE ELBILER END TESLA OG SPEEDER NU OP I DANMARK

Den kinesiske elbilproducent BYD har overtaget tronen som verdens største elbilproducent fra Tesla. Og nu sætter virksomheden strøm til en global ekspansion. Men politikere i Vesten kritiserer den kinesiske statsstøttemodel. (Forside, side 6-8)

NYKREDIT FORETAGER STOR INTERN LEDELSESROKADE

Nykredit-topchef Michael Rasmussen gennemfører den hidtil største rokade i realkreditgiganten. Pernille Sindby forfremmes fra administrerende direktør for Totalkredit til koncerndirektør i Nykredit. (Side 10)

DESIGNHUSET PAUSTIAN GÅR I REKONSTRUKTION

Paustian er i krise, og designvirksomheden, som erhvervsmanden Frantz Longhi ejer, er nu blevet sendt i rekonstruktion. (Side 12)

DK COMPANY RAMT AF SVAG NORSK OG SVENSK KRONE

Den næststørste modekoncern i Danmark sætter omsætningsrekord, men resultatet før skat faldt 25 pct. Resultatnedgangen skyldes svækkelse af den svenske og norske krone. (Side 14)

NEMLIG.COM FÅR REKORDUNDERSKUD

De samlede tab i Nemlig.com er nu løbet op i over 740 mio. kr. siden etableringen. Salget i Jylland har svigtet, siger topchef. (Side 18)

SALGSSKILT PÅ FLS CEMENT ER DÅRLIG TIMING

FLS’ forsøg på at skille sig af med cementdivisionen er dårlig timing med faldende omsætning og ordreindgang, mener ekspert. (Side 20)

BERLINGSKE BUSINESS

ØLKONGEN AFVISER NORDEAS OG DANSKE BANKS FORSØG PÅ AT AFSÆTTE HAM

Den mangeårige direktør og nuværende formand for Harboes Bryggeri, Bernd Griese, har mødt hård modstand fra flere store aktionærer. Men selvom han er blevet opfordret til at trække sig, holder han stædigt fast i sin post. (Forside, side 8)

EFTERTRAGTEDE SENIORER SAVNER FLEKSIBEL JOBAFTALE FOR AT BLIVE

Mange ældre medarbejdere i de højtuddannede faggrupper, hvor der er størst mangel på hænder, vil gerne udskyde tidspunktet for pension, hvis de kan få en fleksibel senioraftale. Men kun få firmaer tilbyder muligheden. (Side 10)

FINANSMARKEDERNE HOLDER VEJRET FØR VIGTIGT USA-RENTEMØDE

Når den amerikanske centralbank i aften dansk tid kommer med sin rentemelding, kan det skabe dønninger på de finansielle markeder. Alle øjne vil hvile på centralbankchef Jerome Powell. (Side 11)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

DANICA PENSION AFSÆTTER MILLIONER TIL AT KNÆKKE KURVEN MED LANGTIDSSYGEMELDINGER

Et stigende antal danskere melder sig langtidssyge. Et af landets største pensionsselskaber skruer nu op for forebyggelse i form af flere og hurtigere behandlinger. Psykiske lidelser har længe været i Danicas fokus – nu er turen kommet til de fysiske sygdomme. (Forside, side 6-7)

TRODS KRIG OG URO KLARER VERDENSØKONOMIEN SIG BEDRE

Den Internationale Valutafond, IMF, opjusterer forventningerne til væksten i den globale økonomi til 3,1 pct. for 2024. (Side 2)

NETS ER PÅ VEJ MED FYRINGER I DANMARK

Udsigt til lavere vækst på betalingsmarkedet får nu Nets Danmark til at varsle fyringer blandt koncernens ca. 1200 danske ansatte. (Side 4)

AMERIKANSK STAT VIL IKKE LÆNGERE BETALE FOR ANSATTES BRUG AF WEGOVY

I North Carolina er det slut med at betale for offentlige ansattes vægttabsmedicin - for eksempel Novo Nordisks Wegovy. Men økonom kalder det en "no-brainer", da svær overvægt er forbundet med meget store udgifter for sundhedssystemet. (Side 5)

FINANSMARKEDERNE LEDER EFTER TEGN PÅ RENTEÆNDRINGER

Finansmarkederne vil holde et vågent øje med selv de mindste meldinger om, hvornår renten i USA bliver sat ned. (Side 6-7)

.\\˙ MarketWire