Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens aviser med Novo Nordisk, Ringkjøbing Landbobank og Harboes

1/2 06:32

BØRSEN

NOVO NORDISK KAN VINDE I ALLE SEGMENTER

Novo Nordisk-topchef Lars Fruergaard venter, at selskabet vil blive på toppen af markedet for diabetes- og vægttabsmedicin, så langt øjet rækker. To produkter skal vise deres værd i år. (Forside, side 6-7)

DANSKE INVESTORER TJENER MILLIARDER PÅ NOVO-AKTIER

Størstedelen af de danske privatinvestorers afkast sidste år kom fra aktier i Novo Nordisk. Men bekymring om Wegovy kan blive kæp i hjulet på fortsat kursoptur for danskernes absolutte aktiefavorit. (Side 8)

BOEINGS TILLIDSKRISE HAR I ÅR KOSTET FLYPRODUCENTENS AKTIONÆRER 250 MIA. KR.

Tilliden til Boeing er i bund efter endnu et alvorligt uheld med et af selskabets 737 Max-fly. Selskabet erkender, at der ikke er styr på kvaliteten, og både kunder og investorer er skuffede. (Side 10-11)

KAPITALFOND SÆLGER STICKS'N'SUSHI

Maj Invest sælger Sticks'n'Sushi til britisk restaurantspecialist efter 11 års ejerskab. Polaris-fond bliver også medejer. (Side 12)

RINGKJØBING LANDBOBANK LANDER REKORDREGNSKAB

Ringkjøbing Landbobank har løftet bundlinjen med 44 pct. til 2155 mio. kr., hvilket er rekord. Det skete blandt andet på basis af kraftigt stigende renteindtægter og stort set ingen tab på udlån. (Side 15)

BERLINGSKE BUSINESS

OECD-CHEF: KUNSTIG INTELLIGENS ER ENESTE LYS I ØKONOMISK MØRKE

Udfordringerne står i kø: Der skal bruges flere penge på grøn omstilling, forsvaret og pleje af et stigende antal ældre. Så vi er nødt til at omfavne den kunstige intelligens, lyder det fra OECD's vicegeneralsekretær, Ulrik Vestergaard Knudsen. (Forside, side 4-5)

HARBOES BRYGGERI BESKYLDES IGEN FOR NEPOTISME

Den børsnoterede bryggerivirksomhed Harboes nye HR-direktør, Vibeke Harboe Malling, har en meget nær familierelation til både bryggeriets topchef og bestyrelsesformand. (SIde 2)

NOVO NORDISK ER PÅ KUN ET ÅR VENDT HELT PÅ HOVEDET

Novo Nordisk fremlagde et rekordregnskab og lovede investorerne, at væksten fortsætter i højt gear. Samtidig satte selskabets aktiekurs endnu en gang rekord. (Side 6-7)

DANFOSS HAR KNÆKKET KLIMAKODEN I POLEN

I de ellers kulfyrede Polen har den danske industrigigant Danfoss åbnet en fabrik, der ikke udleder CO2. (Side 9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

NOVO NORDISK FORSØGER DET UMULIGE

Novo Nordisk skal både bygge bro over en voksende patentkløft og balancere profit og samfundsansvar. Udfordringen består i at fremtidssikre forretningen med ny innovation, der kan tage over i det næste årti, når især patentbeskyttelsen på Novos vidundermiddel udløber. (Forside, side 6-7)

RINGKJØBING LANDBOBANKS KREDITKVALITET ER BEDRE END VED INDGANGEN TIL 2023

Ringkjøbing Landbobanks topchef vurderer, at banken kommer til at tjene stort set lige så mange penge i år som i rekordåret 2023. (Side 4-5)

TUSINDVIS AF HACKERANGREB MOD DANSKE BANKER HVER DAG

Flere og flere danskere bliver udsat for økonomisk svindel, men bankerne er gode til at beskytte deres systemer mod tusindvis af daglige angreb. (Side 8)

MAJ INVEST SÆLGER STICKS'N'SUSHI TIL KAPITALFOND

Kapitalfonden Maj Invest har solgt restaurantkæden Sticks'n'sushi til den britiske kapitalfond McWin. (Side 8)

.\\˙ MarketWire