Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med Novo Nordisk, Lundbeck og Ørsted

12/2 06:32

BØRSEN

MAJ INVEST-TOPCHEF: DET STØRSTE PROBLEM I GLOBAL ØKONOMI ER EU-ØKONOMI

2024 er kommet rigtig godt fra land, når det gælder global økonomi. Men geopolitiske spændinger er fortsat til stede, og derfor skal man som investor næppe skrue op for risikovilligheden foreløbig. (Forside, side 14-15)

VIGTIG LØNAFTALE FOR STATSANSATTE PÅ PLADS

Forhandlingerne om løn- og arbejdsvilkår for omkring 190.000 statsansatte er i hus. En stor, men samtidig ansvarlig lønstigning, ifølge finansminister Nicolai Wammen. (Side 2)

SVITZER-UDSKILNING FRA MÆRSK SKAL FÅ REDERIET TIL AT VOKSE

Slæbebådsrederiet Svitzer er vokset massivt under Mærsk. Børsnotering åbner muligheder for at udvide forretningen. (Side 9)

BERLINGSKE BUSINESS

KRITIK AF HØJE LØNNINGER I LUNDBECK

Lundbeck har netop præsenteret en rekordomsætning for 2023, men selskabet ikke skabt nogen værdi på aktiemarkedet de seneste 20 år. Nu harcelerer aktieeksperter mod generøs aflønning af topledelsen. (Forside, side 2)

ØRSTED-DIREKTØR FÅR MILLIONER MED UD AD DØREN

Ørsteds finansdirektør var ifølge flere kilder syndebuk i Ørsteds krise, da han i november blev fyret med øjeblikkelig virkning. Nu lægger selskabet frem, at han fik 13,3 mio. kr. med ud ad døren. (Side 7)

BORTSET FRA MEDICIN-OMRÅDET SER DET SKIDT UD FOR DANSK INDUSTRI

Ved første øjekast er der guldfest i den danske industrisektor. Men Novo Nordisks store succes overskygger problemerne i resten af sektoren. (Side 10-11)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

SMV-DANMARK ER CHOKERET OVER NYE DANKORT-TAL

Nets har monopol på Dankortet. Sådan har det været, siden bankerne opfandt betalingskortet i 1983. Men monopolet har overlevet sig selv. (Side 19)

PFA OPLEVER HISTORISK HØJE INDBETALINGER

Landets største pensionsselskab kæmper stadig med underskud på salget af syge- og ulykkesforsikringer, men det er blevet markant mindre. (Side 21)

.\\˙ MarketWire