Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med Ørsted, Danica og SAS

13/2 06:32

BØRSEN

DANICA UDVIKLER NY KOMMERCIEL STRATEGI

Det skal blive tydeligere for Danica-kunderne, hvad bank ejerskabet kan bidrage med, lyder det fra topchef. (Forside, side 10)

MOTORFEJL OG PRODUKTIONSKNAS SENDER FLYBILLETPRISER OP

Flere problemer rammer luftfarten og sender billetpriserne op i de travle måneder. Hverken SAS eller Norwegian er ramt af fejl på fly. Derfor står de til at kunne lukrere på højere priser. (Side 2)

AMERIKANSKE INFLATIONSTAL KAN UDFORDRE INVESTORERNES OPTIMISME

Tirsdag lander inflationstal fra USA. De vil sætte retningen for de finansielle markeder og kan i værste tilfælde udløse et chok, da investorer lever højt på udsigten til rentenedsættelser. (Side 4)

INFLATIONEN TAGER ET HOP I DANMARK

Den overordnede inflation steg i januar, men kerneinflationen, som frasorterer de svingende energi- og fødevarepriser, faldt. (Side 4)

ØRSTED HAR ENDNU INGEN AFLØSER TIL FORMANDSPOST

Ørsted køber sig ekstra tid til at finde et bud på en ny formand for bestyrelsen, vurderer aktieanalysechef. (Side 9)

DET GLOBALE SYSTEM HAR ALDRIG VÆRET MERE PORØST IFØLGE DANSK OECD-CHEF

Fra sin udsigtspost i Paris som næstkommanderende i OECD advarer Ulrik Vestergaard Knudsen blandt andet om farerne for Europa, hvis Donald Trump igen bliver præsident i USA. (Side 12-13)

BERLINGSKE BUSINESS

EU ER SKYLD I, AT VI TABER KAMPEN MED USA OG ASIEN

Danmark og Europa mister grønne arbejdspladser til USA og Kina, fordi EU's bureaukrati får virksomheder til at flytte deres investeringer. Udviklingen er dybt bekymrende, mener erhvervsminister Morten Bødskov (S). (Forside, side 4-5)

LILLE HOP I INFLATIONEN, MEN DER ER OGSÅ EN GOD NYHED

Inflationen tog et mindre hop i vejret i starten af året, hvilket er en overraskelse for de fleste økonomer. Den gode nyhed er, at kerneinflationen faldt en anelse. (Side 6)


JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

MAGTFULDE DYNASTIER SKYDER MILLIARDER IND I SMÅ VIRKSOMHEDER

De danske familieformuer bugner og er blevet en betydelig magtfaktor i den finansielle sektor. De skyder mange af milliarderne ind i andre virksomheder og er i disse år involveret i mere end hver fjerde opstartsvirksomhed, viser en analyse. (Forside, side 6-7)

PRISER OG LØNNINGER STIGER

Priserne steg mere i januar end måneden forinden. Det skyldes især højere energipriser. Kerneinflation er til gengæld en anelse mindre. (Side 8)

UDSIGTEN TIL EN BLØD LANDING ER BLEVET MERE USIKKER

Forventningen om en blød landing har været med til at drive aktiemarkedet op i rekordniveauer. Men risikoen for, at den ikke bliver en realitet, er vokset, mener milliardforvaltere. (Side 9)

.\\˙ MarketWire