Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med Ørsted, Tryg og RTX

14/2 06:32

BØRSEN

OPTIMISMEN BLOMSTRER HOS DE STORE GLOBALE INVESTORER

Tiltroen til aktier er den højeste i to år blandt de globale kapitalforvaltere. Det viser en frisk undersøgelse fra Bank of America, der har spurgt 249 investorer med samlet 4539 mia. kr. under forvaltning. Frygt for recession i USA er skudt til hjørne, og aktier er for alvor inde i varmen igen. (Forside, side 4)

VIGTIGT INFLATIONSTAL STIGER I USA OG SENDER RENTERNE OP

Det er svært at se de gode argumenter for en snarlig rentenedsættelse i USA, vurderer cheføkonom. Inflationen klæber sig fortsat til økonomien. (Side 2)

ØRSTED AFVISER AT MISTE FØRERTRØJEN

Problemer i USA har fået Ørsted til at skrue kraftigt ned for sin vækstplan. Ifølge analytiker vil selskabets dominante førerposition blive kraftigt reduceret. (Side 8)

TRYG STAK AF FRA KONKURRENTERNE I 2023

Nu har alle de store danske forsikringsaktører præsenteret deres resultater for 2023. Ingen konkurrent når samme niveau som Tryg. (Side 14)

KAPITALFOND VIL KØBE BØRSNOTEREDE INTERMAIL

Det danske selskab Intermail står til at blive opkøbt og taget af fondsbørsen i København. Kapitalfonden Capidea vil købe selskabet. (Side 15)

POSITIVE INVESTORER TRODS SVAG REGNSKABSSÆSON

Overvægt af europæiske aktier fastholdes af Citi, der konstaterer, at indtjeninger over det forventede bliver belønnet mere end i de tidligere år, mens skuffelser ikke bliver straffet så hårdt, som de plejer. (Side 16)

BERLINGSKE BUSINESS

UVENTET STIGNING I USAS INFLATION GIVER EN BLODTUD TIL DANSKE AKTIER

Inflationen i USA er fortsat alt for høj og falder kun langsomt. Det har betydning for det amerikanske præsidentvalg såvel som de danske renter. Højere renter fik flere aktiemarkeder til at dykke tirsdag. (Forside, side 13)

FLERE SMUTHULLER I SANKTIONER MOD RUSLAND LUKKES EFFEKTIVT

Nettet af sanktioner, der skal spærre for pengestrømmen til den russiske krigskasse, bliver stadig mere finmasket og giver nu resultater. EU griber ind over for kinesiske og indiske virksomheder, der handler med Rusland. (Side 14)

CHIPPRODUCENTEN NVIDIA TÆT PÅ AT OVERHALE GOOGLE OG AMAZON I VÆRDI

Chipproducenten Nvidia er – måske – allerede blevet mere værd end to af de techgiganter Google og Amazon. Den store satsning på kunstig intelligens har medført nye, store fyringsrunder hos giganterne, der alene i år har afskediget 34.000 ansatte. (Side 15)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

DANSK TVEKAMP OM TYSK LOGISTIKKÆMPE

A.P. Møller-Mærsk vil se på muligheden for at købe DB Schenker. Det samme menes DSV at ville gøre. Analytikere vurderer, at andre virksomheder end Mærsk er bedre tjent med et opkøb af den tyske logistikkæmpe. (Forside, side 6-7)

INFLATIONEN BIDER FRA SIG I USA

Inflationen i verdens største økonomi - den amerikanske - overraskede negativt igen i januar, da prisstigningerne var højere end ventet. (Side 2)

RTX HAR KURS MOD MILLIARDEN

Den nordjyske teknologivirksomhed RTX fokuserer på tre forretningsområder, der alle skal generere større omsætning i de kommende år. (Side 8-9)

.\\˙ MarketWire