Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens aviser med Danske Bank, DSV og Genmab

15/2 06:32

BØRSEN

STORBANK: OPKØB KAN ØGE DSV’S INDTJENING MED 13 MIA. KR.

Indtjeningen øges med et betydeligt milliardbeløb, hvis DSV køber tyske DB Schenker, viser analyse. DSV er favorit i kampen om selskabet, mener analytiker i den schweiziske storbank UBS. (Forside, side 4)

GENMABS FORVENTNINGER KNAP SÅ DYSTRE SOM FRYGTET

Omkostningerne bliver ikke så høje som frygtet, og så vil Genmab købe egne aktier for milliarder. Væksten i driftsomkostninger skal understøtte en fortsat udvikling af porteføljen. (Side 2)

DANSKE BANK HAR SAMTLIGE C25-SELSKABER SOM KUNDER

De store danske selskaber ville sikre sig store kreditlinjer, hvis likviditeten skulle fryse til som under coronapandemien. Det var held i uheld for Danske Bank. For alle de største børsnoterede selskaber sidenhen endt som kunder i banken. (Side 5)

BERLINGSKE BUSINESS

ARBEJDSGIVERORGANISATION ANGRIBER PENSIONSBRANCHEN FOR AT TÆNKE KORTSIGTET

Det er et generationstyveri, at unge sparer alt for meget op til pension, advarer topchefen for landets tredjestørste arbejdsgiverorganisation, Tekniq Arbejdsgiverne. (Forside, side 4-5)

STIGENDE BELASTNING AF ELNETTET BREMSER NYE DATACENTRE

For få år siden stod landene i kø for at få fat i de kommende datacentre. Strømforbruget er siden blevet så enormt, at det belaster elnettene i mange lande, der derfor nu siger stop. (Side 8)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

STORE KAPITALFORVALTERE HAR FÆRRE KONTANTER I KASSERNE. DET KAN LÆGGE EN DÆMPER PÅ AKTIEKURSERNE.

Andelen af kontanter, som verdens institutionelle investorer har liggende på sidelinjen, er nede i det laveste niveau i mere end to år – og ifølge chefstrateger kan det være et signal om, at medvinden til aktierne vil dø ud. (Forside, side 4-5)

DANSK ERHVERV FRYGTER FOR DANSK HAVVINDFIASKO

Ifølge erhvervsorganisationer skal udviklerne bære en for stor risiko i de kommende danske havvindudbud, som skal udgøre fundamentet for den grønne omstilling. Minister lover klarhed om vilkår og melder om stor interesse. (Side 8-9)

.\\˙ MarketWire