Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med Novo Nordisk, Sydbank og Netcompany

19/2 06:32

BØRSEN

GRUPPER AF OFFENTLIGT ANSATTE STÅR TIL LØNHOP PÅ 5000 KR.

På få måneder er der indgået aftaler, som vil løfte lønnen til offentligt ansatte som sosu’er og pædagoger med flere tusind kroner. Men manglen på flere hænder er ikke løst. (Forside, side 2)

NOVO NORDISK TRÆKKER UDLÆNDINGE TIL KALUNDBORG

Udlændinge er en del af forklaringen på, hvorfor Novo Nordisk ikke længere har problemer med at rekruttere nok arbejdskraft i Kalundborg. Produktionsdirektør forudser, at hver fjerde medarbejder på sigt vil komme fra udlandet. (Side 6-7)

INVESTORER ER SKEPTISKE OVER FOR ØRSTED

Investorer er i venteposition indtil et afgørende frasalg i 2025, vurderer blandt andet J.P. Morgan. En kapitaludvidelse lurer stadig, siger investor. (Side 10)

NORWEGIAN ÆDER SIG IND PÅ SAS

Det norske flyselskab står stærkere end nogensinde, mens SAS kæmper med at reorganisere forretningen. Norwegian-topchef vil fortsætte med at vokse. (Side 12)

ATP PRØVER AT BLÆSE OG HAVE MEL I MUNDEN

ATP vil garantere fremtidens pensioner, få dem til at følge prisudviklingen og gøre det af med indbetalinger, der er for små. Det er i praksis umuligt. (Side 18)

BERLINGSKE BUSINESS

PROFESSOR FORSVARER ATP I STRID OM FORVALTNING AF TVUNGNE PENSIONSMILLIARDER

Der bliver kastet tunge sten efter danskernes tvungne pensionsopsparing for tiden. Finansekspert mener, det er en overreaktion, og at kritikken mod ATP i virkeligheden skal rettes et helt andet sted hen. (Forside, side 6-7)

REVISIONSGIGANT LADER ANSATTE BESTEMME OM HJEMMEARBEJDE

Hos det danske hovedkvarter for revisions- og konsulenthuset EY kan de ansatte selv bestemme, om de vil passe jobbet hjemme eller møde op på kontoret. (Forside, side 4-5)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

SYDBANK ER ÅRETS ERHVERVSBANK IFØLGE KUNDERNE

Trods tilbagegang er Sydbank kåret til landets foretrukne erhvervsbank, viser en kundemåling. Landbobank er tæt på at overtage tronen, mens Jyske Bank vurderes som den dårligste erhvervsbank i målingen. (Side 16-17)

AI-PROJEKT I KØBENHAVNS LUFTHAVN SKAL HJÆLPE MOD FORSINKELSER

Et samarbejde mellem Københavns Lufthavne og Netcompany har banet vej for et stort projekt med kunstig intelligens, som kan optimere håndteringen af fly markant. Bliver det en succes, er det planen at sælge konceptet globalt. (Side 18-19)

NOVONESIS OPFORDRING DER BETEGNES SOM "UANSTÆNDIGT" OG "FRÆKT"

Den nyslåede fusion mellem Novozymes og Chr. Hansen, Novonesis, opfordrer sine leverandører til at sænke priserne og udskyde betalingsfrister. SMVdanmark og en revisionsekspert mener, det er både uacceptabelt og dårlig stil. (Side 20)

.\\˙ MarketWire