Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bioporto udvider samarbejde med Roche Diagnostics

20/2 08:45

Bioporto har udvidet sit strategiske samarbejde med Roche Diagnostics, der distribuerer det danske selskabs NGAL-test.

Det oplyser Bioporto i en meddelelse.

Udvidelsen af samarbejdet følger godkendelsen af Bioportos test af akut nyreskade, NGAL, hos de amerikanske fødevare- og sundhedsmyndigheder, FDA.

Fremover vil Bioportos NGAL-test også være inkluderet i Roche Diagnostics analyseapparat Cobas C503, ligesom at testen allerede indgår i Roches C501 og C502.

- Jeg er meget glad for at udvide vores strategiske samarbejde med Roche Diagnostics, som er en dominerende spiller inden for diagnostik. Det er et vigtigt skridt i udførslen af vores udvidelsesstrategi og vil sikre en bredere distribution af vores NGAL-test og adressere et vigtigt behov, når det kommer til risikovurdering og tidlig diagnose af akut nyreskade, siger Peter Mørch Eriksen, der er administrerende direktør i Bioporto, i en meddelelse.

- Vi vil nu arbejde sammen med Roche for at udvide vores test til C503-analyseapparatet og gøre klar til kommercialisering, fortsætter han.

Det udvidede samarbejde påvirker ikke Bioportos forventninger til 2023, der fortsat er en omsætning på 30-33 mio. kr. og et justeret driftsunderskud før af- og nedskrivninger, EBITDA, på 56-59 mio. kr.

.\\˙ MarketWire