Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med Nordea, Novo Nordisk og Parken

21/2 06:32

BØRSEN

SKATTEN PÅ AKTIER SKAL SÆTTES NED NU

Moderaterne vil have sat skatten på aktier ned som en del af et kommende iværksætterudspil fra regeringen. Både Venstre og Socialdemokraterne åbner for at se på aktieskatten. (Forside, side 4)

ARLA HOLDER STAND OG SÆLGER FOR 102 MIA. KR.

Prisfald får Arla til at vente omsætning på ca. 100 mia. kr. i år. Topchef venter fortsat global usikkerhed. Men det er slut med prisfald. (Side 2)

FORMANDSFORLØB I ØRSTED VÆKKER UNDREN

Ørsted har landet en af Danmarks tungeste erhvervsprofiler som formand, men processen derhen har været alt andet end elegant, lyder det fra en række headhuntere og ledelseseksperter. (Side 10-11)

GRUNDFOS SLIPPER UD AF RUSLAND

Præsident Putin har endelig godkendt, at Grundfos kan sælge sine russiske aktiviteter til selskabet Istratech Group. (Side 14)

VILDE VÆKSTTAL FOR 2023: DET VIL SMITTE AF PÅ I ÅR

Dansk Industri og Danske Bank siger det rimelig klart: Efter tirsdagens tal fra Danmarks Statistik skal der nok skrues op for forventningerne til i år. (Side 18)

DANSK ØKONOMI I FIN FORM TRODS KRISEFRYGT

Dansk økonomi afsluttede 2023 med maner – det lover også godt for vækst i år, lige nu er der bestemt ikke grund til krisefrygt. (Side 19)

ALM. BRANDS AKTIE TRODSER SKUFFENDE REGNSKAB

Besparelser efter Codan-opkøb slår nu igennem. Det kan være forklaringen på investorernes tro på Alm. Brand, vurderer analytiker. (Side 20)

AKTIECHEF FRYGTER KURSDYK: FORVENTNINGERNE ALT FOR HØJE

Mens aktierne er steget massivt og ser ud til at fortsætte takten, er råvarepriserne faldet eller stagneret. Det kan varsle om snarlig aktienedtur, mener aktiechef i Sampension. (Side 22)

AMERIKANSK BØRS TRUER FISKER INC. MED AFNOTERING

Massive kursfald betyder, at Fisker Inc. er kommet i konflikt med reglerne på den amerikanske børs New York Stock Exchange. (Side 23)

BERLINGSKE BUSINESS

DRØMMEN OM ET MODERNE NATIONALSTADION SMULDRER

Alle fra DBU til københavnske politikere og selskabet bag FCK drømmer om et nyt nationalstadion på Østerbro – det gamle er i forfald. Men nu siger en række centrale kilder, at de mest oplagte investorer har vendt ryggen til projektet, der er så godt som dødt, fordi en gammel klausul ødelægger regnestykket. (Side 4-5)

OVERRASKENDE STÆRKT COMEBACK TIL DANSK ØKONOMI

Der var fart på den danske økonomi hen mod slutningen af 2023. I fjerde kvartal steg bruttonationalproduktet (BNP) med hele 2 pct. (Side 6-7)

NOVO NORDISK TRÆKKER HELE LÆSSET OG KAN BLIVE ALTDOMINERENDE JOBMOTOR I ÅR

Hidtil har det været antaget, at fremgangen hos Novo Nordisk ikke betød så meget for danskernes jobfest. Nye tal viser et lidt andet billede. (Side 7)

EFTERFORSKNING AF HVIDVASK I NORDEA KAN SNART VÆRE SLUT

På ottende år er politiet i gang med at efterforske Nordea i Danmark for brud på hvidvaskloven. Men hvis alt går, som politiet forventer, kan den efterforskning snart være endeligt afsluttet. (Side 10-11)

NYT STUDIE: NOVOMEDICIN KAN HJÆLPE MISBRUGERE

Novo Nordisks vægttabsmedicin kan tilsyneladende reducere abstinenser hos opioidmisbrugere på afvænning. (Side 11)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

BOOM I EKSPORT TYDER PÅ OMGÅELSE AF SANKTIONER

Dansk og europæisk eksport til Ruslands nabolande er steget markant siden Putins invason af Ukraine. Eksperter vurderer, at væksten skyldes omdirigering af varer til Rusland trods EU's sanktioner. (Forside, side 6-7)

STORE KAPITALFORVALTERE BAKKER UD AF KLIMAINITIATIV

To store amerikanske investorer forlader Climate Action 100+. Et resultat af politisk pres, lyder konklusionen. (Side 2)

DANSK ØKONOMI SLUTTEDE 2023 I TOPFORM

Den danske økonomi springer ud af teknisk recession med en høj vækst i årets sidste tre måneder. Det viser en ny opgørelse af udviklingen i Danmarks BNP fra Danmarks Statistik. (Side 4)

.\\˙ MarketWire