Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

FLSmidth leverer to små skuffelser i stort set allerede kendt regnskab vurderer Sydbank

21/2 08:47

FLSmidth leverer to små skuffelser i et stort set kendt regnskab for 2023.

Det fortæller senioranalytiker Mikkel Emil Jensen fra Sydbank efter mineudstyrskoncernens endelige regnskab for fjerde kvartal 2023.

- Det er helt i tråd med det, de allerede har oplyst. I store træk er der ikke nogen større overraskelser, siger Mikkel Emil Jensen med henvisning til de foreløbige tal og prognosen for 2024, der blev leveret sendt den 29. januar.

I dagens offentliggjorte årsregnskab skuffer overskuddet på bundlinjen en smule som følge af en større end ventet negativ finanspost, siger Mikkel Emil Jensen.

Yderligere har FLSmidth foreslået at udbetale udbytte på 4 kr. per aktie, hvor han havde ventet 5 kr. per aktie.

- Det var de to skuffelser, jeg kunne finde. Det var også de to poster, som ikke var offentliggjort allerede. Det lander lavere, end jeg havde regnet med. Det trækker lidt ned, siger senioranalytikeren.

Resten af regnskabet flugter ifølge Mikkel Emil Jensen med det allerede offentliggjorte.

- Derfor regner jeg heller ikke med, at aktien skal det helt store. Måske med en lille pil ned, vurderer Sydbanks senioranalytiker.

.\\˙ MarketWire