Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Zealand Pharma i kæmpe kursstigning efter "skelsættende" data

26/2 09:29

Aktien i Zealand Pharma tordner op fra åbningen på det danske aktiemarked mandag efter opløftende data med selskabets lægemiddelkandidat til behandling af fedtlever.

Efter en halv times handel ligger Zealand-aktien 19,4 pct. højere i rekordkursen 570 kr.

Den hidtidige kursrekord intradag er fra 6. februar, da den i løbet af dagen ramte 505,50 kr., mens den højeste lukkekurs er på 497,60 kr., som aktien sluttede i den 9. februar.

Indtil videre har 2024 budt på en kursstigning i aktien på 52 pct.

Zealand Pharma og partneren Boehringer Ingelheim har opnået, hvad der betegnes som skelsættende resultater i et fase 2-studie med lægemiddelkandidaten Survodutid til behandling af fedtlever, eller MASH.

- Vi er meget begejstrede for de positive toplinjeresultater fra fase 2-studiet med Survodutid i MASH, som Boehringer Ingelheim har offentliggjort i dag, og vi ser frem til den planlagte offentliggørelse af de fulde data på en videnskabelig kongres i første halvdel af dette år, siger David Kendall, der er medicinsk direktør i Zealand Pharma.

.\\˙ MarketWire