Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med Zealand Pharma, Ørsted og DSV

27/2 06:32

BØRSEN

DANSKE VIRKSOMHEDER SKRUER OP FOR INVESTERINGER I ÅR

Trods stor geopolitisk usikkerhed, høj rente og knas med forsyningskæder skruer de største børsnoterede virksomheder op for investeringerne. En af dem er Ambu, der retter fokus på vækst og investeringer. (Forside, side 6-7)

ZEALAND PHARMA-AKTIE STEG 36 PCT. EFTER STÆRKE DATA

Ny data fra Zealand Pharma udløste største kursstigning i aktien nogensinde. Aktien steg 35,7 pct. efter data for Zealand Pharmas lægemiddel survodutid til behandling af fedtleversygdommen Mash viste, at 83 pct. af patienterne oplevede væsentlige forbedringer. (Side 2)

KAPITALFOND REJSER MILLIARDER OG GÅR PÅ JAGT I DANMARK

Inden for få måneder har Verdane rejst milliarder ad to omgange. Nu vil kapitalfonden gå efter flere danske opkøb. (Side 8)

ØRSTED FÅR BLANDEDE SIGNALER FRA RATINGBUREAUER

Ørsted kaldte det en “topprioritet” at fastholde kreditvurderingen efter alvorlige problemer i USA. Nu er retorikken ændret, og ratingen sænket hos et af de store bureauer. (Side 12)

LUNAR VILLE VÆRE BANKSEKTORENS SAS

En dom i Norge truer banken Lunar på livet, men direktør og stifter ser ingen grund til at opgive deres ambitioner. (Side 16)

ATP: BAVARIAN NORDIC SKABER RO OM VÆKSTUDSIGT

Efter en urolig periode for Bavarian Nordic er der udsigt til vækst og en potentiel pengeregn over aktionærerne. (Side 18)

HACKERANGREB SAVER 1 MIA. KR. AF NETCOMPANYS MARKEDSVÆRDI

Angrebet på Netcompany, hvor hackergruppen Zyndicate formentlig i flere måneder har haft adgang til en række it-systemer, som hører til blandt de mest personfølsomme i staten, er potentielt så alvorligt, at it-sikkerhedsekspert ikke vil udtale sig. (Side 19)

BERLINGSKE BUSINESS

SKANDALERAMT DIREKTØR ER TILBAGE MED NYT PROJEKT

I 2023 blev en børsnotering af Armin Kavousis selskab MeeW aflyst, da han blev afsløret i cv-fusk. Men det får ikke partnerne i hans nye selskab til at vakle. (Forside, side 4-5)

MERCEDES UDSKYDER GRØNNE MÅL - OG AKTIEN BRAGER I VEJRET

Aktionærernes belønning for Mercedes’ kursskifte giver god mening, fastslår ekspert. Det kan være et tegn på, at udviklingen ikke går så hurtigt uden for Danmark, når det handler om elbiler. (Side 8)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

DIALOG OM FUSION MELLEM NYKREDIT OG BANKINVEST ERKENDT

Nykredit bekræfter, at koncernen har været i dialog med konkurrenten Bankinvest for at stå stærkere på markedet for kapitalforvaltning. (Forside, side 2)

ECB HAR GIVET SIG SELV EN FINANSIEL BLODTUD

De pengepolitiske stramninger foretaget af Den Europæiske Centralbank med Christine Lagarde i spidsen har påført banken et milliardunderskud. Det kan blive ledt videre til de enkelte EU-landes centralbanker og kan i sidste ende føre til uønskede prioriteringer i velfærden, lyder det fra en dansk professor. (Side 6-7)

DSV VILLE TAGE HENSYN TIL FORSKELLIGHED, MEN ENDTE MED MÆND I TOPPEN IGEN

DSV’s nye ledelse er uden kvinder, og selskabet får kritik for ikke at levere på sin ambition når det gælder diversitet. Det næstøverste ledelseslag, der var igennem en rokade i forbindelse med den ny topchef, er ligesom topledelsen fuldstændig tomt for kvinder. (Side 8)

.\\˙ MarketWire