Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Amerikansk detailkæde skuffer med forventningerne - aktien sendes ned

27/2 13:23

Den amerikanske detailkæde Macy's skuffer med sine forventningerne til 2024/25, der starter med februar i år.

Omsætningerne i det nye regnskabsår ventes at ligge mellem 22,2 til 22,9 mia. dollar - men analytikerne havde sat næsen op efter en omsætning på 22,99 mia. dollar svarende til 157,85 mia. kr.

Også den justerede indtjening per aktie ligger i underkanten af det, analytikerne havde sat næsen op efter ifølge Bloomberg News. Mens Macy's venter et resultat i niveauet 2,45-2,85 dollar per aktie, så var forventningen 2,75 dollar per aktie.

Aktien sendes ned med 3,3 pct. i formarkedet til 18,68 dollar.

Ser man på fjerde kvartal, der gik fra og med november til og med januar, så overraskede detailkæden positivt med den justerede indtjening, der var på 2,45 dollar mod ventet 1,99 dollar.

I forbindelse med årsafslutningen er detailkæden kommet med en ny strategi "A Bold New Chapter" - eller "Et vovet nyt kapital". Her skal der satses på kundeoplevelsen, der skal leveres vækst - og så skal der skabes værdi til aktionærerne.

Oveni oplyses det, at kæden frem til 2026 vil lukke for 150 butikker, der ikke skaber nok indtjening.

.\\˙ MarketWire