Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fredagens aviser med DSV, Royal Unibrew og Firstfarms

1/3 06:32

BØRSEN

DSV FORBEREDER GIGANTBUD PÅ TYSK TRANSPORTKÆMPE

DSV har hyret to internationale storbanker og melder sig nu for alvor ind i kampen om at byde på tyske DB Schenker. Handlen kan blive danmarkshistoriens største og vil gøre DSV til verdens største logistikselskab. (Forside, side 6-7)

ROCKWOOL-FORMAND OM EXIT: TID TIL AT PRØVE NOGET NYT

Om Rockwool-topchef Jens Birgersson blev fyret eller ej, står hen i det uvisse. Formand Thomas Kähler beskriver forløbet som en opstået enighed mellem ham og Jens Birgersson og afviser at komme ind på, hvem der har taget initiativet til, at parterne nu skilles. (Side 8)

DANSKE EUROPEAN ENERGY LØFTER INDTJENINGEN MED 27 PCT.

Indtjeningen voksede for den danske energiudvikler European Energy i 2023, hvor høje renter gjorde investorerne mere forsigtige med at købe grønne energiprojekter. (Side 10)

BANKERNES RENTEFEST HAR ALLEREDE TOPPET

Bankerne har fået tæsk for deres renteniveauer. Men festen begyndte at stilne af i oktober sidste år, viser tal fra Nationalbanken. (Side 12)

LEO PHARMA VOKSER, MEN TABER FORTSAT MILLIARDER

Der er fremgang at spore for Leo Pharma, men medicinalkoncernen kæmper fortsat med en blodrød bundlinje. (Side 16)

EFTER TI OPKØB PÅ TRE ÅR TRÆDER ROYAL UNIBREW PÅ BREMSEN

Efter en række opkøb er Royal Unibrews gældsætning fordoblet på få år. Udbytter skal udskydes for at nedbringe gælden. (Side 18)

DET DANSKE ARBEJDSMARKED VISER TEGN PÅ AFMATNING

Der er endnu ikke grund til at slå glasset til brandalarmen ind, men flere indikatorer peger på en opbremsning på arbejdsmarkedet. (Side 24)

BERLINGSKE BUSINESS

PENSIONSKUNDERS INVESTERINGER I BÆREDYGTIGHED SKER I BLINDE

Kunderne i de store pensionsselskaber vil i stigende grad investere i bæredygtighed af hensyn til den gode samvittighed eller for at gøre verden til et bedre sted. Men ifølge flere pensionseksperter mangler der gennemsigtighed i de forskellige investeringspuljer. (Forside, side 4-5)

JOBMARKEDET ER BOMSTÆRKT

Virksomhederne holder på arbejdskraften, selv om ordrebøgerne bliver tyndere. Det er nye tal fra Danmarks Statistik med til at bekræfte. (Side 8)

DSV VIL UDFORDRE MÆRSKS TRONE SOM STØRST I DANMARK MED GIGANTKØB

Den danske transportkoncern DSV kan med en gigantisk handel komme tæt på at omskrive historien om toppen af dansk erhvervsliv og indtage tronen som Danmarks største virksomhed. (Side 9)


JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

FLYING TIGER VENDER KRISE TIL FREMGANG

Flying Tiger Copenhagen var for få år siden tynget af røde tal. Nu melder administrerende direktør i moderselskabet Zebra, Martin Jermiin, om fremgang og åbning af flere butikker. (Forside, side 8-9)

ROCKWOOL-TOPCHEF TRÆKKER SIG TILBAGE

Mere end ni år i spidsen for Rockwool er det blevet til for Jens Birgersson, der nu takker af som topchef i koncernen. (Side 2)

LEDIGHEDSTALLENE BLIVER VED MED AT OVERRASKE

En indikator fra Danmarks Statistik pegede tidligere på, at ledigheden ville fortsætte med at stige i januar. Sådan gik det ikke, og det er overraskende, lyder det fra økonom. (Side 2)

ANDERS HOLCH POVLSEN SKYDER TRECIFRET MILLIONBELØB I FIRSTFARMS

Bestseller-milliardær Anders Holch Povlsen tror på Firstfarms og derfor har han netop investeret intet mindre end 186 mio. kr. i det børsnoterede selskab. (Side 9)

BANKERNES SAMLEDE OVERSKUD SLÅR ALLE REKORDER

Landets største banker øgede sidste år deres overskud med 372 pct., men de goder tider vil næppe gentage sig i år, lyder vurderingen. (Side 10)

.\\˙ MarketWire