Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Forskellig måling af aktivitet i Kinas i fremstillingssektor

1/3 06:34

Aktiviteten i den kinesiske fremstillingssektor stritter i begge retninger ved sammenligning mellem data udarbejdet af Caixin og Markit Economics og National Bureau of Statistics i Beijing.

Begge data er offentliggjort fredag morgen, og hvor den private aktivitetsaflæsning ligger på et stigende niveau over balancepunktet mellem udvidelse og sammentrækning, falder den officielle aflæsning under.

Caixin/Markit Economics' aflæsning for februar viser 50,9 mod 50,8 i januar.

Økonomernes vurdering inden offentliggørelsen lød på 50,7 ifølge estimater fra Bloomberg News.

Den officielle måling af aktiviteten i fremstillingssektoren fra National Bureau of Statistics viser et fald i aktiviteten i februar til 49,1 fra 49,2 i januar.

Aflæsningen lever dog op til forventningerne, idet økonomernes vurdering inden offentliggørelsen lød på en aflæsning på 49,0.

Den officielle måling omfatter også aktiviteten i servicesektoren, der til gengæld er i ekspansionsniveau og stadig på vej op.

Den officielle måling i servicesektoren steg til 51,4 i februar fra 50,7 i januar.

Økonomerne havde ventet en uændret aflæsning på 50,7 ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News.

Samlet giver det overordnet PMI-aflæsning fra National Bureau of Statistics på 50,9 i februar, hvilket også var tilfældet i januar.

Data for serviceindustrien og den samlede aflæsning fra Caixin/Markit Economics offentliggøres tirsdag.

.\\˙ MarketWire