Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens obligationer: Afventende stemning inden torsdagens rentemøde

6/3 17:00

Der herskede onsdag ro på det danske obligationsmarked, hvor eftermiddagens tale fra den amerikanske centralbankchef ikke for alvor rokkede ved noget.

Budskabet fra Jerome Powell var velkendt: Renten kan blive sænket i år, men Federal Reserve har ikke travlt.

Det tog markedet med ophøjet ro og vendte i stedet blikket mod torsdagens vigtige rentemøde i Den Europæiske Centralbank.

Her tror handlerne ikke på en rentenedsættelse i denne omgang, men der vil holdt skarpt øje med centralbankens økonomiske prognose.

I sidste ende rykkede den toneangivende tiårige danske rente ikke nævneværdigt på sig, og renten lukkede uændret fra tirsdag i 2,38 pct.

Foruden onsdagens tale fra Jerome Powell stod dagen også på nyt om det amerikanske jobmarked i form af ADP-rapporten, der dækker over jobskabelsen på det private arbejdsmarked.

Her viste jobskabelsen sig en smule svagere end ventet, mens den såkaldte JOLTS-opgørelse over ledige stillinger viste det laveste antal nye stillinger i tre måneder.

Begge tal kan give indikationer på udviklingen i fredagens imødesete amerikanske jobrapport for februar.

.\\˙ MarketWire