Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fredagens aviser med Novo Nordisk, Torm og SAS

8/3 06:32

BØRSEN

STORSÆLLERTS STÆRKE ARVTAGERE LØFTER NOVO MED 319 MIA. KR.

Forsøgsdata for efterfølgerne til lægemidlet Wegovy ser ifølge investorer så lovende ud, at de har sendt Novo-aktien op med 8,3 pct. i kølvandet på selskabets kapitalmarkedsdag. Investorer bliver betrygget i holdningen til Novo. (Forside, side 6-7)

KAREN VOLF SOLGT TIL KAPITALFOND

I 1890 skabte Karen Volf det, der i dag er kendt som Bisca, og som nu kommer tilbage på danske kapitalfondshænder. (Side 2)

ECB VARMER OP TIL RENTEDYK I JUNI

Til juni er ECB klogere på lønudviklingen. Og derfor vil ECB sætte renten ned lyder vurderingen fra to økonomer. (Side 4)

VARIG KONFLIKT KAN SENDE TORM MOD OPJUSTERING

Trækker konflikten i Det Røde Hav ud, kan der være udsigt til et gunstigt år for det børsnoterede tankrederi Torm. (Side 10)

NYE DOKUMENTER AFSLØRER AKTIONÆRERS MÅL FOR SAS

Den nye ejerkreds understreger i nyligt offentliggjort dokument, at SAS skal have sit udgangspunkt i Danmark og Skandinavien. (Side 14)

HELT SKÆV SAMMENSÆTNING I DANSKE INVESTERINGSFONDE

Morningstar peger med en ny analyse på markant mangel på kønsdiversitet blandt nordiske investeringsfonde. (Side 22)

BERLINGSKE BUSINESS

NOVO-TOPCHEFS AFSLØRING AF NYT POTENTIALE FIK AKTIEN TIL AT GÅ AMOK

Novo Nordisk løftede i går sløret for fremtidsplaner, hvor medicinalgiganten vil satse endnu større og bredere på nye produkter. Perspektiverne fik investorerne til at sende aktien på himmelflugt, og markedsværdien blev øget med 315 mia. kr. (Forside, side 10-11)

SAS-TOPCHEF LOVER FLERE AFGANGE FRA KØBENHAVN

Der vil komme flere ruter fra den danske hovedstad. Det lover SAS’ topchef efter en ny aktionæroverenskomst har slået fast, at Københavns Lufthavn skal være central for SAS i fremtiden. (Side 2)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

NYT FRA NOVO SENDTE AKTIEKURSEN TIL REKORD

Novo Nordisk står bedre rustet til fremtiden end nogensinde før, lød budskabet på medicinalselskabets kapitalmarkedsdag torsdag. Dagen bød blandt andet på nyt om firmaets kommende vægttabsmedicin, der var med til at sende aktiekursen op med 8 pct., hvilket øgede selskabets markedsværdi med 315 mia. kr. (Forside, side 4)

FDM FRARÅDER DANSKERNE AT KØBE FISKERS BILER

Det økonomiske uvejr, der har ramt den danske elbilfirma Fisker Inc., får nu FDM til at fraråde, at man køber deres biler. Det er sikrere at privatlease den, lyder rådet. (Side 8)

ECB FASTHOLDER RENTEN PÅ REKORDNIVEAU

Helt som ventet er der ikke blevet pillet ved renten på dagens pengepolitiske møde i Den Europæiske Centralbank. Den er fortsat på det højeste niveau i centralbankens historie. (Side 9)

.\\˙ MarketWire