Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med Novo Nordisk, Demant og Hempel

11/3 06:32

BØRSEN

NOVO NORDISKS TOPCHEF TVIVLER PÅ ANALYTIKERNES FORUDSIGELSER

Analytikeres høje estimater for udviklingen i markedet for vægttabsmedicin er uinteressante, mener Lars Fruergaard Jørgensen, der tvivler på dem. Han kigger i stedet på, hvor mange nye patienter Novo Nordisk får som kunder. (Forside, side 4)

KAPITALFONDE DANSER OM HEMPEL

Malinggiganten Hempel har ambitiøse vækstplaner og satser på en tredobling af omsætningen frem mod 2030. (Side 2)

PENSIONSKÆMPER VIL INVESTERE MERE I VÅBEN

Danske pensionsselskaber vil skrue op for deres investeringer i europæisk forsvar. Det sker, efter EU har fremlagt en plan om europæisk oprustning og milliardinvesteringer. (Side 8)

FINANSTILSYNET HAR RÅBT OP OM MULIG OMFORDELING I ATP

Finanstilsynet har advaret om mulig omfordeling mellem yngre og ældre i ATP, men området er reelt undtaget kontrol. (Side 12)

TELEGIGANT TABER NÆSTEN EN HALV MIA. KR.

TDC’s serviceselskab Nuuday leverer endnu et massivt underskud. Ifølge direktør er der dog positive strømninger. (Side 18)

INVESTORER KRÆVER SVAR OM VÆKSTEN I DET NYE DEMANT

Investorer venter nye vækstmål og mere viden om Demants nyeste produkt, når selskabet tirsdag holder kapitalmarkedsdag. (Side 20)

BERLINGSKE BUSINESS

KINESISK NETBUTIKS STORE SUCCES ER OMGÆRDET AF MYSTIK

På rekordtid er netbutikken Temu blevet stedet, hvor også masser af danskere køber billige varer. Den ses nu som en trussel mod danske netbutikker, og dansk forbrugerorganisation advarer mod at købe bestemte typer af varer på platformen. (Side 10)

AMERIKANSK JOBTAL OVERRASKER OG FÅR DOLLAREN TIL AT FALDE

Den amerikanske arbejdsmarkedsrapport kommer med endnu en pæn overraskelse. Der er pæn fart på den amerikanske økonomi, men også tegn på en vis opblødning. (Side 11)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

DANSKE VIRKSOMHEDER VIL GÅ SAMMEN OM AT ETABLERE NORDJYSK AMMUNITIONSFABRIK

En række virksomheder tager kampen op om at etablere en ammunitionsfabrik i Elling i Frederikshavn. Finansieringen mangler dog stadig. (Side 18)

VOLDSOM VÆRDISTIGNING I NOVO NORDISK

Under topchef Lars Fruergaard er Novo Nordisks markedsværdi steget med over 600 pct., men alligevel mangler der forståelse for selskabets værdiskabelse, mener Fruergaard. (Side 20)

DANSK VÆKST I ÅR FORVENTES MARKANT BEDRE END HIDTIL VENTET

Danmark kommer til at trække et spor længere til venstre på den økonomiske motorvej. Væksten i år bliver markant bedre, end det tidligere var ventet, vurderer Danske Bank. (Side 21)

.\\˙ MarketWire