Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Telegram, Alcoa og China Vanke

12/3 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

EQT VIL OPRETTE GASSELSKAB PÅ 35 MIA. DOLLAR MED AFTALE OM RØRLEDNINGSVIRKSOMHED

Den amerikanske naturgasproducent EQT vil erhverve en rørledningsvirksomhed og skabe et integreret selskab på 35 mia. dollar, da en bølge af fusions- og opkøbsaktivitet fortsætter med at rulle gennem den indenlandske energisektor. (EQT TO CREATE $35BN INTEGRATED GAS GROUP WITH DEAL FOR PIPELINE BUSINESS)

KINESISKE ZPMC INSISTERER PÅ, AT KRANER TIL USA IKKE UDGØR SIKKERHEDSRISIKO

Verdens største producent af containerhavnekraner, kinesiske ZPMC, insisterer på, at det ikke udgør en cybersikkerhedsrisiko, efter at republikanske medlemmer af den amerikanske kongres har beskyldt selskabet for at have installeret mistænkeligt udstyr i kraner på vej til amerikanske havne. (CHINA’S ZPMC INSISTS ITS US CRANES PRESENT ‘NO CYBER SECURITY RISK’)

TELEGRAM NÅR 900 MIO. BRUGERE OG OVERVEJER BØRSNOTERING

Den sociale medie-app Telegram har nået 900 mio. brugere og nærmer sig rentabilitet, da virksomheden rykker tættere på en potentiel blockbuster børsnotering. Telegram er vokset til at blive en af verdens mest populære besked-apps med massive indtægter efter at have introduceret annoncering og premium abonnementstjenester. (TELEGRAM HITS 900MN USERS AS FOUNDER CONSIDERS IPO)


WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

ALUMINA UNDERSKRIVER BINDENDE AFTALE OM 2,2 MIA. DOLLAR ALCOA-OVERTAGELSE

Alcoa erhverver Alumina i en aftale, der værdiansætter det australske selskab til omkring 2,2 mia. dollar, og afslutter ugers forhandlinger. Handlen cementerer Alcoa som en af verdens største bauxit- og aluminiumoxidproducenter. (ALUMINA SIGNS BINDING AGREEMENT ON $2.2 BILLION ALCOA TAKEOVER)

HÆNDELSE PÅ BOEING 787 DREAMLINER SÅRER SNESEVIS OMBORD PÅ

Myndigheder i New Zealand efterforsker en hændelse i luften, der sårede passagerer på et Latam Airlines fly på vej fra Sydney til Auckland. Dreamlineren blev ramt af, hvad flyselskabet kalder ”en teknisk hændelse”, der forårsagede "stærk bevægelse". Medierapporter citerede passagerer for at sige, at flyet så ud til at tabe højde pludseligt. (INCIDENT ON LATAM FLIGHT INJURES DOZENS ABOARD BOEING 787 DREAMLINER)

ØSTKYST OG GOLFKYST HAVNEARBEJDERFORHANDLINGER STARTER UNDER STREJKETRUSSEL

Overenskomstforhandlinger i havnene på den amerikanske østkyst og i Golfkysten begynder under meget anderledes omstændigheder end forhandlingerne på Vestkysten. Flaskehalsene er stort set løst, mens rekordindtjening for rederierne, der var en kilde til problemer under vestkystforhandlingerne, er væk i det stærkt ændrede fragtmarked. (EAST COAST, GULF COAST DOCKWORKER TALKS ARE STARTING UNDER THREAT OF A STRIKE)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

STORE VIRKSOMHEDER NAVNGIVET PÅ SKAMFULD LISTE OVER SENE BETALERE

Coca-Cola, Formula One Marketing og Reckitt er med i "et slyngelgalleri" af langsomme betalere til små virksomheder i Storbritannien. De venter i gennemsnit mere end 110 dage med at betale deres fakturaer. (BIG COMPANIES NAMED AND SHAMED ON LIST OF LATE PAYERS)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

STRØMFORSYNINGEN PÅ TESLA-FABRIKKEN OPPE IGEN

Efter et angreb på Teslas strømforsyning er fabrikken nær Berlin oppe at køre igen. Reparationen gik hurtigere, end virksomheden og netoperatøren havde forventet. (STROMVERSORGUNG IM TESLA-WERK LÄUFT WIEDER)

HANDELSBLATT (HANDELSBLATT.COM)

BAYER MISTER AFKAST OG FINANSIEL STYRKE

Uhæmmet gæld er ved at blive et problem for Bayer. Samtidig er medicinal- og landbrugsvirksomheden bagud i forhold til konkurrenterne. Men det vil tage år at ændre kurs. (BAYER VERLIERT RENDITE UND FINANZKRAFT)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

CHINA VANKES GÆLD NEDGRADERET TIL "JUNK" AF MOODY'S

Det internationale vurderingsbureau Moody’s har nedjusteret den statsstøttede ejendomsgigant China Vankes kreditvurdering fra investeringsgrad til junk på grund af bekymringer over selskabets likviditet og mulighed for at få adgang til finansiering under et faldende salg. (CHINA VANKE DEBT CUT TO ‘JUNK’ BY MOODY’S AS FUNDING CONCERNS MOUNT)

.\\˙ MarketWire