Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

USA/aktier: Rekordniveau i S&P 500 ses fastholdt fra start i ventet fladt marked

13/3 13:36

Efter pæne stigninger tirsdag - trods varme inflationstal - peger det onsdag i retning af en åbning tæt på det uændrede.

Futuren for både det brede S&P 500 og Dow Jones-indekset ligger næsten uændret, mens Nasdaq 100-futuren falder 0,1 pct.

Tirsdag var der højt humør på markedet i USA, hvor S&P 500-indekset endte i rekordhøje 5175,27 efter en stigning på 1,1 pct.

HÅB OM BLØD LANDING I ØKONOMIEN

En uventet stigning i inflationen i USA i februar til 3,2 pct. fra 3,1 pct. formåede tirsdag ikke ødelægge humøret hos investorerne, selvom endnu mere nu tyder på, at den første amerikansk rentenedsættelse først kommer i juni.

- Mens forbrugerprisdataene for februar var støjende på tværs af segmenter, mener vi, at den amerikanske økonomi fortsat er i god form og er på vej mod en blød landing, siger Mark Haefele, investeringschef hos UBS Global Wealth Management, i et notat ifølge Reuters.

Blandt de største selskaber falder Tesla 2,2 pct. i formarkedet, efter at analytikerne hos Wells Fargo har sænket aktien i elbilselskabet til "undervægt" fra "ligevægt". AI-giganten Nvidia stiger i formarkedet derimod 0,7 pct. efter et plus tirsdag på 7,2 pct.

SKUFFENDE PROGNOSE FRA DOLLAR TREE

Discountkæde Dollar Tree går en hård dag i møde efter et skuffende regnskab for fjerde kvartal inkluderende en prognose for første kvartal, der var klart svagere end ventet.

Det straffes i onsdagens formarkedshandel med et fald på 6,8 pct.

For første kvartal sigter Dollar Tree efter en justeret indtjening per aktie på 1,33-1,48 dollar, og her er selv toppen af spændet langt efter konsensus, som inden regnskabet lød på 1,71 dollar.

It-selskabet Intel er i formarkedet desuden faldet 1,7 pct. efter meldinger om, at Pentagon ifølge Reuters skulle have trukket sig fra en plan om at bruge op til 2,5 mia. dollar på et chiptilskud til virksomheden.

.\\˙ MarketWire