Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Renterne stiger over en bred kam i USA og Europa oven på endnu en varm prisrapport

14/3 16:37

Renterne stiger over en bred kam på de fleste obligationsmarkeder i USA og Europa, efter at opgørelse over de amerikanske producentpriser har vist, at priserne tiltog mere end ventet i februar.

Det skriver Bloomberg News.

Statistikken kommer, bare et par dage efter at inflationen i de amerikanske forbrugerpriser mod forventning viste sig at være tiltaget en anelse ligeledes i februar.

Og med de "varme inflationstal" in mente, vil den amerikanske centralbank muligvis ikke have alt for travlt med at sænke renten, heller ikke selv om nogle dele af økonomien viser tegn på afmatning, skriver Bloomberg.

Den toneangivende tiårige amerikanske statsobligation ligger torsdag eftermiddag 10 basispoint højere end onsdag i 4,29 pct.

Renten på den toneangivende tiårige danske statsobligation stiger med godt det halve - eller 6 basispoint - til 2,47 pct.

De amerikanske producentpriser steg i februar 1,6 pct. på årsbasis, mens økonomer adspurgt af Bloomberg News havde ventet en stigning på 1,2 pct.

Den amerikanske centralbank annoncerer rentebeslutning onsdag i næste uge.

.\\˙ MarketWire