Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med Jyske Bank, Novo Nordisk og B&O

19/3 06:32

BØRSEN

NILS SMEDEGAARD HAVNET MIDT I DEN GLOBALE CHIPKRIG

USA's skrappe eksportrestriktioner, der skal forhindre Kinas adgang til de mest avancerede mikrochips, betyder, at den hollandske chipgigant ASML ikke længere må sælge sine avancerede maskiner til Kina. Konsekvensen kan blive en ny kinesisk konkurrent, og det må man godt være paranoid omkring, mener ASML's danske formand, Nils Smedegaard Andersen. (Forside, side 6-7)

ANALYSEHUS: CENTRALBANKEN I USA KAN STARTE AKTIEDYK

Centralbanken i USA holder rentemøde i denne uge. PFA og Vanda Research vurderer færre rentesænkelser, end markedet priser ind. (Side 8)

B&O-CHEF HOLDER KORTENE TÆT TIL KROPPEN EFTER NEDJUSTERING

Bang & Olufsen befinder sig i en ekstraordinært usikker tid. Koncernen har aldrig haft så gode produkter som nu ifølge B&O-topchef, men salgstallene bliver langtfra som forventet. Det kostede en stor nedjustering. (Side 10)

INVESTOR SENDER MILLIARD TIL FISKER MEN FREMTIDEN ER STADIG USIKKER

Det problemramte elbilfirma Fisker har modtaget tilsagn om en milliardindsprøjtning fra en eksisterende obligationsinvestor. (Side 11)

PRIVATE INVESTORER VÆLTER IND HOS HANDELSPLATFORME

Danskerne har fået øjnene op for at investere. Det mærker man både hos Nordnet og Saxo Bank, hvis aktive kundebaser er vokset enormt. (Side 18)

BERLINGSKE BUSINESS

ANALYSE: SPILLET OM TYSK GIGANT GIVER HOVEDROLLE TIL MÆRSK OG DSV

Kampen om en af Europas helt store virksomhedshandler i Europa, tyske DB Schenker, er på vej ind i den afgørende fase. Mærsk og DSV skal konkurrere med nogle af verdens største kapitalfonde og store oliefonde fra Mellemøsten. (Forside, side 10-11)


JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

JYSKE BANK PÅ VEJ MOD NEDERLAG I KONKURRENCESAG

Nykredit står til at vinde, mens Jyske Bank ser ud til at stå tilbage som taber i en sag efter at have klaget til konkurrencemyndighederne over Totalkredits dominerende stilling på markedet for realkreditlån. (Forside, side 6)

FISKER LANDER AFTALE OM DRYPVIS TILFØRSEL AF NYE PENGE

Bilproduktionen hos Fisker sættes på pause som et led i en aftale om at få tilført penge til Fisker. (Side 7)

AMERIKANSK ÆRKERIVAL OVERHALER NOVO NORDISK I DEN STORE FEDMEKRIG

Amerikanske læger ordinerer mere af Eli Lillys Zepbound end af Novo Nordisks Wegovy til nye patienter, viser recepttal. Markedsandele nærmer sig 50-50. (Side 8)

B&O SKRUER NED FOR FORVENTNINGERNE TIL SALGET

Struer-koncernen Bang & Olufsen kan ikke holde den fart i salget, som selskabet selv havde forudset. Udviklingen går anderledes end forventet rundt om i Europa og i Kina. (Side 10)

KINAS ØKONOMI BRAGER FREM MEN GAMLE PROBLEMER SPØGER

Kinas seneste væksttal har slået analytikernes forventninger. Det er gode nyheder for den gældsplagede økonomi. Men den almindelige kineser holder stadig igen med forbruget. (Side 14)

.\\˙ MarketWire