Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fransk Gucci-ejer går rød dag i møde i Paris efter solid modvind i Asien

20/3 07:01

Den franske luksusvareproducent Kering advarede mandag aften om, at salget hos Gucci vil falde omkring 20 pct. i første kvartal på grund af et stejlere end forventet fald i Asien-Stillehavsregionen, hvilket udvider kløften til de vigtigste rivaler.

Det fik mandag aften Kerings amerikanske notering til at dykke med 9 pct. efter de foreløbige salgstal for første kvartal, der også meldte om et ventet fald på cirka 10 pct. for hele koncernen.

På børsen i Paris er aktien dykket med mere end 20 pct. over det seneste år, idet Kering forsøger at revitalisere det italienske Gucci-mærke, der tegner sig for omkring to tredjedele af koncernens overskud, uden held, skriver Bloomberg News.

Styret af milliardærfamilien Pinault har Kering kæmpet for at holde trit med rivaler som LVMH og Hermes International, da luksussalget har tabt momentum i løbet af det seneste år, især i Kina.

LVMH’s bredere mærkeportefølje og Hermes’ lange ventelister på håndtasker har gjort disse virksomheder mere modstandsdygtige.

- Gucci er stødt på nogle virksomhedsspecifikke problemer i et par kvartaler, men denne opdatering vil vække yderligere bekymringer om stemningen hos privatforbrugerne og om Kinas økonomi, skriver analytikere fra Vital Knowledge ifølge Bloomberg News.


.\\˙ MarketWire