Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Danskernes forbrugertillid holdt mere eller mindre niveau i marts

20/3 08:10

Den danske forbrugertillid var minus 7,6 i marts.

Overordnet bakkede forbrugertilliden til en spids til minus 7,6 fra minus 7,4 måneden før. Det fremgår af tal fra Danmarks Statistik.

- Forbrugernes forventninger til både deres egen og Danmarks fremtidige økonomiske situation er faldet. Samtidig er der fremgang i vurderingen af deres egen og Danmarks nuværende økonomiske situation samt en stigning i købelysten, skriver Danmarks Statistik.

Indikatorerne for familiens situation og Danmarks økonomiske situation i dag er henholdsvis minus 9,7 og minus 5,7, hvor gennemsnittet for disse indikatorer i det seneste halve år er henholdsvis minus 13,5 og minus 10,5.

Forventningerne til fremtiden viser, at forbrugerne tror, at både den danske og familiernes økonomiske situation vil være om et år end nu.

For familiens økonomiske situation er indikatoren faldet til 0,6 fra 5,2 i februar, mens indikatoren for Danmarks økonomiske situation viser minus 5,0. Gennemsnittet for de seneste seks måneder er henholdsvis 3,2 og minus 4,7.

.\\˙ MarketWire