Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens aviser med Novo Nordisk, NNIT og Nationalbanken

21/3 06:32

BØRSEN

NNIT TRÆKKER 400 ANSATTE UD AF KINA

Det er blevet markant sværere for danske selskaber at drive forretning i Kina, efter at det geopolitiske billede har ændret sig. Virksomheder trækker investeringer for milliarder ud af landet. NNIT har lukket sin serviceafdeling med 400 ansatte i Kina, så de tilbageværende knap 300 medarbejdere kun retter sig mod det kinesiske marked. (Forside, side 6-8)

USA’S CENTRALBANK VENTER TRE RENTEDYK I 2024

Den amerikanske centralbank, Federal Reserve, står fast. Der er fortsat udsigt til tre rentenedsættelser i år, viser bankens prognose. (Side 2)

NOVO NORDISK SER RISIKO FOR AT OVERFYLDE PIPELINE

I jagten på kommende generationer af vægttabsmedicin risikerer Novo Nordisk at købe katten i sækken, erkender topchef Lars Fruergaard Jørgensen. (Side 4)

OVERSKUD DYKKER KRAFTIGT HOS ENERGIKØBMAND

Overskuddet dykker hos MFT Energy, der mangedoblede resultaterne i 2022. Usikkerhed lurer fortsat under overfladen på energimarkeder, vurderer direktør. (Side 12)

NATIONALBANKEN OPJUSTERER DANSK ØKONOMI MARKANT

Der er styr på inflationen, reallønnen stiger, og der er gang i forbruget. I en optimistisk prognose hæver Nationalbanken vækstudsigterne for dansk økonomi. (Side 14)

ATP BLEV FØDT MED VOLDSOM OMFORDELING

Kritikere af omfordeling i ATP er "historieløse", mener tidligere nationalbankdirektør Lars Rohde, der i 15 år var topchef i ATP. (Side 16-17)

BERLINGSKE BUSINESS

KRISEN FORTSÆTTER I COOP

Et massivt underskud tvang Coop ud i en omfattende redningsplan. Men kort før præsentationen af koncernens årsregnskab tyder lækkede oplysninger nu på, at blødningen langtfra er stoppet. (Forside, side 4-5)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

NOVO NORDISK SKRUER OP FOR OPKØB

Novo Nordisk intensiverer jagten på nye lægemidler og biotekselskaber i forsøget på at sikre langsigtet vækst. Koncerndirektør med ansvar for forretningsudvikling forudser, at selskabet kommer til at indgå flere og flere handler inden for det voksende fedmemarked frem mod 2030. (Forside, side 6-7)

NATIONALBANKEN SKRUER KRAFTIGT OP FOR BNP-PROGNOSE

Inflationen er faldet markant gennem det seneste halvandet år, og det er en god nyhed for dansk økonomi. Men stigende lønninger fastholder et pres på priserne, lyder det i ny analyse fra Nationalbanken. (Side 8)

SEMLERS BILABONNEMENT SELSKAB TAGER FØRSTE SKRIDT UD I EUROPA

Abonnementtjenesten Dribe har indgået sin første udenlandske partneraftale med græske Kosmocar. Flere lande vil følge efter. (Side 11)

ENERGIKØBMANDS OVERSKUD SKRUMPER TIL KNAP EN TIENDEDEL

Efter et usædvanligt lukrativt 2022 var 2023 året, hvor energihandleren MFT Energy oplevede et mere normaliseret energimarked. (Side 12)

AKTIECHEF: STIMEN PÅ WALL STREET RISIKERER SNART AT BLIVE BRUDT

USA's ledende S&P 500-indeks er siden efteråret stormet op, og det er over 20 uger siden, at det sidst har oplevet et dyk på 2 pct. eller mere i løbet af en handelsdag. Men stimen risikerer snart at blive brudt, mener aktiechef i Sampension. (Side 14)

.\\˙ MarketWire