Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Apple i forhandlinger med Baidu om AI i kinesiske enheder

22/3 13:58

Teknologigiganten Apple er i forhandling med kinesiske Baidu om at integrere det kinesiske selskabs kunstige intelligens i iPhones og andre enheder i Kina.

Det skriver avisen Wall Street Journal.

Apple skulle ifølge kilderne have haft indledende samtaler om inkorporeringen af Baidus teknologi i sine kinesiske enheder. Teknologigiganten har specifikt ledt efter en lokal udbyder, da en sådan leverandør skal godkendes af myndighederne i Kina, fortæller kilderne til Wall Street Journal.

Forhandlingerne er dog fortsat på et udforskende stadie.

Baidu betragtes ifølge Bloomberg News som et af de førende selskaber i Kina, når det kommer til kunstig intelligens.

Tidligere på ugen kom det frem, at Apple også er i forhandlinger med Google om anvendelsen af sprogmodellen Gemini, der ligeledes er baseret på kunstig intelligens. Desuden skulle iPhone-producenten også have været i dialog med OpenAI, skriver Wall Street Journal.

Apple rejser sig med 0,2 pct. i formarkedet efter et grumt fald på 4,1 pct. torsdag. Samtidig stiger kinesiske Baidu, der har en amerikansk notering, med 4,1 pct. i formarkedet.

.\\˙ MarketWire