Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Donald Trump, Visa og Bytedance

27/3 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

TRUMPS ANDEL I DEN SOCIALE MEDIEGRUPPE NÅR 4,6 MIA. DOLLAR EFTER MARKEDSDEBUT

Aktien i Donald Trumps sociale medieforretning steg ved markedsdebuten i New York tirsdag, hvilket øgede den tidligere amerikanske præsidents ejerandel til en værdi af 4,6 mia. dollar. Trump Media & Technology Group, selskabet bag Truth Social-platform, steg over 16 pct. til 57,99 dollar. (TRUMP’S STAKE IN SOCIAL MEDIA GROUP HITS $4.6BN AFTER MARKET DEBUT)

SEC FORLANGER 2 MIA. DOLLAR AF RIPPLE LABS FOR SALG AF KRYPTO-TOKENS

De amerikanske børsmyndigheder, Securities and Exchange Commission, forlanger 2 mia. dollar af Ripple Labs, efter at en amerikansk domstol har afgjort, at kryptovalutagruppen har overtrådt værdipapirlovgivningen. (SEC SEEKS $2BN FROM RIPPLE LABS OVER SALES OF CRYPTO TOKENS)

VISA OG MASTERCARD INDGÅR 30 MIA. DOLLAR FORLIG OM AMERIKANSKE TRANSAKTIONSGEBYRER

Visa og Mastercard er blevet enige om at reducere deres amerikanske transaktionsgebyrer i et skelsættende forlig, som detailhandlende siger vil spare dem 30 mia. dollar over fem år. Aftalen kræver, at betalingsselskaberne sænker de såkaldte swipe-gebyrer, de opkræver af forretninger i løbet af de næste fem år. (VISA AND MASTERCARD AGREE $30BN SETTLEMENT OVER US TRANSACTION FEES)


WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

BROKOLLISIONSEFTERFORSKNING SER PÅ OM FORURENET BRÆNDSTOF HAR SPILLET EN ROLLE

En sikkerhedsgranskning af ulykken ved en bro i Baltimore-bro vil omfatte, om forurenet brændstof spillede en rolle, da et gigantisk fragtskib mistede strømmen og styrede ind i en bropille. Skibet sidder fast ved bropillen på den kollapsede Francis Scott Key Bridge og kan forblive der i uger. (BRIDGE CRASH PROBE TO EXAMINE IF DIRTY FUEL PLAYED ROLE)

GOPRO VIL REDUCERE DEN SAMLEDE ARBEJDSSTYRKE MED 4 PCT.

Gopro er ved at gennemføre en omstruktureringsplan, der inkluderer en global nedskæring af arbejdsstyrken på omkring 4 pct. og reduktion af kontorarealet for at spare på driftsomkostningerne. (GOPRO TO CUT TOTAL WORKFORCE BY 4%, REDUCE OFFICE SPACE)

PROGRESS SOFTWARE BEKRÆFTER BUD PÅ MARIADB

Det globale softwarefirma Progress Software bekræfter et tilbud om at opkøbe MariaDB. Tilbuddet gælder alle udstedte aktier i MariaDB og lyder på 60 cent per aktie. Det svarer til en præmie på 9,1 pct. i forhold til det konkurrerende bud fra K1s på 55 cent per aktie. (PROGRESS SOFTWARE CONFIRMS BID TO ACQUIRE MARIADB)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

BUDKRIG LURER HOS DS SMITH

Emballagegiganten DS Smith forhandler med amerikansk konkurrent, på trods af at selskabet "i princippet" er blevet enige om en fusion med Mondi. Det kan udløse en budkrig til flere milliarder pund for Storbritanniens førende papemballagevirksomhed. (BIDDING WAR IS ON THE CARDS AT DS SMITH)

THE GUARDIAN (THEGUARDIAN.COM/UK/BUSINESS)

BANK OF ENGLAND: MARKEDET FORVENTER FOR MANGE RENTENEDSÆTTELSER I ÅR

Et højtstående medlem af Bank of Englands pengepolitiske komité advarer om, at finansmarkederne forventer for mange rentenedsættelser i år, og at den britiske centralbank sandsynligvis vil vente på den amerikanske centralbank. (BANK OF ENGLAND’S MANN: MARKETS EXPECT TOO MANY INTEREST RATE CUTS THIS YEAR)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

AMAZON KÆMPER MOD FALSKE VARER

Den amerikanske internetvirksomhed Amazon.com identificerede, konfiskerede og bortskaffede mere end syv mio. forfalskede produkter på koncernens online markedspladser i 2023. (AMAZON KÄMPFT GEGEN FAKE-WARE)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

BONUS I JAPANS GLOBALE BANKER FALDER TRODS BOOMENDE MARKEDER

Blomstrende markeder i Japan har øget arbejdsbyrden for internationale bankfolk i Tokyo, men lønnen er fortsat lav. Kompensationen er i mange tilfælde en brøkdel af lønnen i andre finansielle knudepunkter. Bonusser hos de internationale investeringsbanker faldt omkring 10 pct. i gennemsnit i Tokyo i 2023. (BONUSES AT JAPAN'S GLOBAL BANKS UNDERWHELM DESPITE BOOMING MARKETS)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

TIKTOK-EJER BYTEDANCE ØGER GENERATIV AI-INDSATS MED ØGET REKRUTTERING

Den sociale mediegiganten Bytedance, der står bag TikTok og Douyin, accelererer indsatsen inden for generativ kunstig intelligens via øget rekruttering af talenter og frigivelse af nye værktøjer på et felt, hvor OpenAI's ChatGPT og Sora er teknologiens benchmarks. (TIKTOK OWNER BYTEDANCE STEPS UP GENERATIVE AI EFFORTS WITH INCREASED RECRUITMENT)

.\\˙ MarketWire