Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med Ørsted, Novo Nordisk og Mærsk

27/3 06:32

BØRSEN

ØRSTEDS STORE KURSFALD HAR TRUKKET 54 MIA. KR. FRA STATENS FORMUE

Ørsteds nedtur rammer hårdt ned på statens nettoformue, men Nicolai Wammen sidder stadig på en pengekasse, der bugner af milliarder. (Forside, side 4)

BESÆTNING MISTEDE KONTROL OVER MÆRSK-LEJET SKIB

Et containerskib, som er en del af Mærsks flåde, kolliderede tirsdag med en bro i den amerikanske by Baltimore. Hos Mærsk er man "forfærdede" over ulykken. (Side 2)

AKTIECHEF: KONKURSBESKYTTELSE NÆSTE SKRIDT FOR FISKER

Problemerne står i kø for Fisker Inc., og de har nu vokset sig så store, at en kommende ansøgning om konkursbeskyttelse virker mere og mere sandsynlig. (Side 6-7)

EJERE ÅBNER FOR AT SÆLGE DEL AF FYNSK ROBOTFIRMA

Med en vækst på over 2400 pct. over fire år er Unicontrol blandt landets hurtigst voksende selskaber. Nu åbner ejerne for at sælge del af kometen. (Side 10)

TESLA ER ÅRETS DÅRLIGSTE AKTIE I S&P 500

Hård konkurrence og en stagnerende vækst har gjort ondt på Tesla-aktien, som i 2024 er sunket til bunds i S&P 500. (Side 16)

A.P. MØLLERS FAERCH-KONCERN FORDOBLER INDTJENING TIL 1,5 MIA. KR.

Fødevareemballagekoncernen Faerch lavede sidste år tæt ved 24 mia. plastbakker og omsatte for små 10 mia. kr. (Side 20)

BERLINGSKE BUSINESS

NOVOS HAR DILEMMA OM SELSKABETS GULDÆG

Novo Nordisks topchef, Lars Fruergaard, er blevet en magtfaktor på den globale sundhedsdagsorden. Selv kalder han det "en mulighed", som han vil bruge på at overbevise omverdenen om, at vægttabsmedicin er løsningen på sundhedskrisen. Mislykkes det, frygter han, at Novo bliver en del af problemet. (Forside, side 4-5)

INVESTERINGSFORENINGER SKUFFER MED LAVESTE GEVINST SIDEN 2019

De første måneder af året er den store sæson for at få udbetalt udbytter fra investeringsforeningerne. To ting er afgørende for, hvor meget der bliver udbetalt, fremhæver formueekspert. (Side 3)

OPSIGTSVÆKKENDE BROULYKKE I BALTIMORE KAN FÅ STORE KONSEKVENSER FOR MÆRSK

Mærsk er midtpunkt for et voldsomt brokollaps i USA, der udover et fald i aktiekursen kan give ridser i lakken for den danske rederigigant. (Side 7)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

PFA HAR HAFT HELD MED AT TALE KLIMA MED MINESELSKAB

Efter dialog med den danske pensionskasse PFA har Australiens store mineselskab Rio Tinto skærpet sine klimamål og går nu efter at blive CO2-neutral i hele værdikæden i 2050. (Forside, side 11)

LEGO SENDER MILLIONER EFTER EN KÆMPESTOR CO2-STØVSUGER

Med en aftale til 19 mio. kr. går Lego og Kirkbi nu ind og understøtter en ny teknologi til at opfange CO2 direkte fra luften. Aftalen skal bidrage til at indfri selskabernes klimamål. (Side 9)

.\\˙ MarketWire