Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Genmabs udkårne har netop rejst 775 mio. kr. fra store investorer i februar

3/4 09:39

Genmabs udkårne, amerikansk Profoundbio, har tilsyneladende ikke haft problemer med at rejse penge til udvikling af sin pipeline af nye kræftmidler.

I hvert fald lykkedes det for bare halvanden måned siden selskabet at rejse 112 mio. dollar, eller 775 mio. kr., med henblik på at finansiere udviklingen af selskabets udvikling af nye kræftmidler.

I den forbindelse blev aktiesalget også overtegnet. Det fremgår af en pressemeddelelse fra den 13. februar.

Investorerne talte store institutionelle investorer, blandt andet Ally Bridge Group, Nextech Invest, T. Rowe Price, Janus Henderson Investors, RA Capital Management og Orbimed.

TRE LÆGEMIDDELKANDIDATER MOD FLERE KRÆFTFORMER

Kapitalrejsningen skulle blandt andet gå til at finansiere de afsluttende studier med Profoundbios mest fremskredne lægemiddelkandidat, Rina-S, til behandling af kræft i æggestokkene.

Rina-S testes i øjeblikket i fase 2 studier mod æggestokkræft og solide tumorer.

Dertil kommer lægemiddelkandidaterne Pro1160 og Pro1107, der begge er nået til den første kliniske udviklingsfase 1.

Pro1160 testes mod nyrecellekræft, kræft i næsesvælget og lymfekræftformen, Non-Hodgkins-lymfom, NHL. Pro1107 testes mod solide tumorer.

STYRKER GENMABS PLATFORM

Med opkøbet vil Genmab udbygge sin tilstedeværelse inden for gynækologisk onkologi og etablere et solidt fundament inden for solide tumorer.

Profoundbios lægemiddelkandidater tilhører en ny klasse af lægemidler, såkaldte antibody conjugates ADC'ere, der kombinerer biologiske antistoffer med små molekylære kemiske lægemidler.

Profoundbio blev stiftet i 2018 af tidligere medarbejdere fra amerikanske Seagen, der nu er del af Pfizer. Selskabet har hovedkvarter i Seattle og et forsknings- og udviklingscenter i Suzhou i Kina.

.\\˙ MarketWire