Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Feds Bostic ser fortsat kun en enkelt rentenedsættese - og først i fjerde kvartal

3/4 15:33

Den regionale chef for den amerikanske centralbanks afdeling i Atlanta, Raphael Bostic, gentog onsdag, at han kun venter en enkelt rentenedsættelse i år.

Og som han ser tingene udvikle sig, så vil det være passende at vente indtil slutningen af året med at lempe pengepolitikken.

I et interview med CNBC's " Squawk Box " onsdag gav Raphael Bostic udtryk for, at stærk produktivitet, et opsving i forsyningskæden og et robust arbejdsmarked indikerer, at inflationen vil falde "meget langsommere, end mange har forventet."

- Hvis økonomien udvikler sig, som jeg forventer, og det vil sige fortsat robusthed i BNP, arbejdsløshed og et langsomt fald i inflationen i løbet af året, tror jeg, det vil være passende for os at begynde at bevæge os nedad i slutningen af dette år, i fjerde kvartal, sagde han ifølge CNBC.

Bostic justerede 22. marts sine renteforventninger og gik fra to ventede rentenedsættelser i år til blot en enkelt. Han nævnte dengang ikke noget om timingen for rentenedsættelsen, men tidligere - da han ventede to - havde kan nævnt muligheden for en nedsættelse til sommer.

.\\˙ MarketWire