Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Audientes underskriver hensigtserklæring om joint venture med kinesisk selskab

4/4 07:17

Høreapparatsproducenten Audientes har underskrevet en hensigtserklæring med Shenzhen Hengton Partner med henblik på at indgå i en joint venture.

Det skriver Audientes i en meddelelse.

Joint venturet med Shenzhen Hengton Partner, der er investor i det danske selskab, vil blive etableret i Kina og vil blive drevet i fællesskab.

- Det primære mål er at anvende Audientes' innovative hardware- og softwareplatformteknologi samt erfaring inden for produktskabelse i kombination med Hengtons operationelle og distribueringsekspertise. Samarbejdet skal levere avancerede, men også betalingsvenlige høreapparater, der kan give adgang til det kinesiske markeds store potentiale, skriver Audientes i meddelelsen.

Parterne arbejder nu mod en endelig aftale for hurtigst muligt at igangsætte udviklingen af et nyt høreapparat samt for at udvikle nye produktionsmuligheder og nye marketings- og salgsstrategier.

Audientes og Shenzhen Hengton Partner satser på at lancere nye produkter allerede tidligt i 2025.

.\\˙ MarketWire