Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

JPMorgan ser størst sandsynlighed for grønne aktier efter inflationstal

10/4 13:10

Der er størst sandsynlighed for et positivt udfald for aktierne i forbindelse med onsdagens præsentation af officielle inflationstal for marts fra USA.

Sådan lyder vurderingen ifølge Bloomberg News fra JPMorgans Market Intelligence-afdeling.

Storbanken vurderer, at der er 37,5 pct. sandsynlighed for, at stigningstakten på månedsbasis vil lande mellem 0,2 og 0,3 pct., hvilket vi kunne udløse en stigning på 0,5-1,0 pct. for S&P 500-indekset.

Samtidig ser JPMorgan 35 pct. sandsynlighed for en aflæsning på mellem 0,3 pct. og 0,4 pct., hvilket vil kunne betyde en stigning på 0,25 pct. til et fald på 1 pct. i hovedindekset.

Lander forbrugerprisaflæsningen på en stigning under 0,2 pct., vil S&P 500-indekset kunne gå en stigning på 1,5 pct. i møde, vurderer den amerikanske storbank.

Skæver man til konsensus blandt økonomerne, er forventningen en stigning på 0,3 pct. i forbrugerpriserne i marts sammenlignet med februar.

Det samme er tilfældet for kerneforbrugerpriserne, der fraregner udviklingen i energi og fødevarer.

På årsbasis venter økonomerne, at inflationen i marts tiltog til 3,4 pct. fra 3,2 pct. i februar, mens kerneinflationen ses aftaget til 3,7 pct. fra 3,8 pct. måneden før.

.\\˙ MarketWire