Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Goldman Sachs anbefaler gevinsthjemtagning i teknologiaktier

10/4 16:15

Den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs råder investorer til at hjemtage gevinster fra teknologiaktier og i stedet investere andetsteds.

Det siger Alexandra Wilson-Elizondo, der er direktør i Goldman Sachs forretning for aktivinvesteringer, til Bloomberg News.

Efter investeringsbankens mening vil de højtflyvende teknologiaktier komme under pres, hvilket gør andre områder som energi og japanske aktier langt mere attraktive.

- Vi taler for at hjemtage profit på teknologi og flytte andetstedshen, siger hun til Bloomberg News.

Forholdet mellem risiko og gevinst hælder mest mod risiko for teknologiindustrien, mener direktøren.

- Selv om vi stadig tror på en lang position og det at have dem i porteføljen, tror vi, at der er andre mere attraktive muligheder, siger Alexandra Wilson-Elizondo.

Goldman Sachs anbefaler lige nu "overvægt" af energiaktier, da de vurderes som et god modsvar til høj inflation og geopolitisk uro i Mellemøsten. I 2024 har olie- og gasaktierne i det amerikanske aktieindeks S&P 500 givet et afkast på 16 pct. mod et plus til teknologiaktierne på 11 pct.

Japan vurderes også som et attraktivt marked at investere i som følge af selskabsreformer og relativt lave værdiansætninger. Også her anbefalinger Goldman Sachs "overvægt".

.\\˙ MarketWire