Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Thyssenkrupp lægger op til at fyre efter lavere stålpriser

12/4 09:55

Det går ikke helt så godt med at genoprette forretningen hos tyske Thyssenkrupp, og derfor lægger selskabet nu op til at fyre.

Det skriver Bloomberg News.

Lave stålpriser og få investeringer betyder, at selskabet er nødt til at reducere sin produktion og kapacitet. Det rammer stålforretningen, som i forvejen er under pres og har været det i årevis.

Ifølge Bloomberg News har forretningsenheden flere gange trukket det samlede selskab ned og været ude af stand til at levere sorte tal på bundlinjen - og det er på trods af store nedskrivninger. Det har fået investorer til at presse på for en restrukturering.

- En kapacitetsreduktion vil give mening, lyder det fra Christian Obst, analytiker hos Baader Bank, ifølge Bloomberg.

Den lavere kapacitet betyder nu, at selskabet står over for at skulle fyre. Det vil primært være på selskabets største stålværk i den tyske by Duisburg, oplyser Thyssenkrupp ifølge Bloomberg. Det fremgår dog ikke, hvor mange job der vil være tale om, og ingen endelige beslutninger er truffet.

I første omgang indledes forhandlinger med fagforeningerne. Reuters har tidligere rapporteret, at flere tusinde job kan være på spil.

Aktien stiger 1,2 pct. fredag.

.\\˙ MarketWire