Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Alphabet skovler penge ind og nu håber investorer på udbytte

22/4 14:51

Google-ejeren Alphabet skovler penge ind, og det får investorerne til at håbe på, at kæmpen vil begynde at udbetale udbytte.

Det skriver Bloomberg News.

Alphabet ventes i år at opnå frie pengestrømme for 83 mia. dollar, og det øger håbet om, at nogle af de penge kan blive sendt tilbage til aktionærerne - ligesom Facebook-ejeren Meta gjorde det sidste år.

Indtil videre har Alphabet kun gjort sig i aktietilbagekøb, og her ventes det, at der vil blive lanceret et nyt tilbagekøbsprogram på 70 mia. dollar i forbindelse med regnskabet for første kvartal den 25. april.

Men hos JPMorgan og andre børshuse ventes det, at Alphabet kan finde på at sende flere penge retur.

- Der ville blive taget vel imod et udbytte, siger Andrew Zamfotis, der er porteføljemanager hos Ami Asset Management, til Bloomberg News.

- Mens investorerne fortsat kigger efter vækst fra de her selskaber, er der i dag også værdi i omkostningsdisciplin, og beslutningen om at sætte gang i at udbetale udbytte antyder, at ledelsen vil være forsigtig og forsøge at allokere kapital på en måde, der balancerer vækst og kapitalafkast, siger han videre.

.\\˙ MarketWire