Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DSV starter tilbagekøbsprogram på 1000 mio. kr.

24/4 07:41

DSV sender flere penge tilbage til aktionærerne, da transport- og logistikselskabet lancerer et aktietilbagekøbsprogram på 1000 mio. kr.

Det oplyser selskabet i sit regnskab for første kvartal onsdag morgen.

Det tidligere aktietilbagekøbsprogram, der blev annonceret i forbindelse med regnskabet for fjerde kvartal, lød ligeledes på op til 1000 mio. kr. og blev igangsat 1. februar til 23. april.

DSV's strategi for kapitalstrukturen er at tilbagebetale på sin gæld i perioder, hvor den er højere end 2,0 gange EBITDA-overskuddet før særlige poster.

Dernæst er planen at foretage investeringer, der skaber værdi for aktionærerne - herunder opkøb eller udvikling af den eksisterende forretning.

Hvis ikke der er investeringer på tapetet, bliver pengene sendt tilbage til aktionærerne, som det altså er tilfældet i forbindelse med det nye aktietilbagekøbsprogram, der bliver sat i gang 24. april og løber frem til 23. juli 2024.

.\\˙ MarketWire