Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Carlsbergs store hollandske rival vokser mere end ventet

24/4 08:23

Den hollandske bryggerigigant og nærmeste konkurrent til danske Carlsberg, Heineken, overrasker onsdag morgen positivt med en organisk volumenvækst i første kvartal på 4,7 pct.

Ifølge Bloomberg News var der ventet en vækst på 2,1 pct.

Det smitter også af på den organiske omsætningsvækst, som med 9,4 pct. lå et godt stykke over analytikernes forventninger på 5,94 pct.

Den rapporterede omsætning opgøres til 6,85 mia. euro, hvor analytikerkonsensus lød på 6,99 mia. euro. Det er 7,4 pct. mere end i samme kvartal sidste år.

Særligt Americas driver væksten, da omsætningen her blev løftet 12 pct. fra samme kvartal året før. I Asien-Stillehavsregionen var der også fart på med med en vækst på 7,3 pct., mens den i Europa var afdæmpede 0,1 pct.

- Alle regioner voksede i volumen og nettoomsætning, og vi fortsatte med at se en sekventiel forbedring i forretningens resultater og voksede på linje med eller foran kategorien på de fleste af vores markeder, siger administrerende direktør Dolf Van Den Brink fra Heineken i handelsopdateringen.

.\\˙ MarketWire