Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Boeing har luft under vingerne efter mindre end ventet negativ pengestrøm

24/4 14:40

Fly- og våbenproducenten Boeings brændte mindre kapital af i første kvartal end ventet blandt analytikerkorpset.

En omsætning og et driftstab for kommercielle fly, der også lander over konsensus, er med til at øge interessen for aktien, der i onsdagens formarked ligger med en stigning på 3,1 pct. til 174,50 dollar.

Boeings justerede frie pengestrøm blev negativ med 3,93 mia. dollar i årets tre første måneder, hvor analytikere adspurgt af Bloomberg News ventede et større minus på 4,4 mia. dollar.

Omsætningen landede på 16,57 mia. dollar mod ventet 16,25 mia. dollar, mens driftsresultatet for kommercielle fly landede på minus 1,14 mia. dollar mod et ventet tab på 1,2 mia. dollar.

Boeings første tre måneder af året er blevet overskygget af de negative effekter fra en næsten katastrofal ulykke den 5. januar, der har rykket virksomhedens produktion, økonomi og ledelse.

I løbet af kvartalet har Boeing bremset 737-produktionen til under 38 om måneden. Det er det loft, der er pålagt af myndighederne, mens Boeing arbejder på sine forbedringer.

Koncernchef Dave Calhoun fremhæver, at efterspørgslen på tværs af porteføljen er utrolig stærk.

.\\˙ MarketWire