Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Cbrain fastholder forventningerne - første kvartal er på linje med planerne

24/4 15:12

Softwarehuset Cbrain fastholder forventningerne til 2024.

Det fremgår af en kvartalsopdatering fra selskabet, der bekræfter, at de første måneder har budt på en fortsat positiv forretningsudvikling på linje med planerne.

For hele året venter Cbrain dermed fortsat en salgsvækst på 20-25 pct. Overskudsgraden - målt på resultatet før skat - ses i intervallet 24-30 pct.

Mens Cbrain ikke offentliggør tal for kvartalet, så er der dog indikationer.

Specifikt oplyser Cbrain om salget, at selskabet ved udgangen af første kvartal havde faktureret omsætning og underskrevet ordrer til levering i år, som samlet set viste en omsætning i 2024, der er en smule højere end i 2023.

I løbet af kvartalet har Cbrain i øvrigt vundet nye kontrakter og nye kunder både i Danmark og internationalt, lyder det.

Desuden har perioden været præget af succes for dokumenthåndteringssystemet F2, som er særlig rettet mod de offentlige myndigheder. Hertil kommer produktudvikling og tilføjelse af kunstig intelligens til F2-systemet, under navnet F2 AI Assistant, skriver selskabet.

- Det er en stor udfordring og en stopklods for offentlige organisationer, der ønsker at anvende AI, at AI normalt tilbydes som en ekstern service. For at bruge AI er offentlige organisationer derfor nødt til at dele data uden for deres kontrollerede miljø, skriver Cbrain, der altså har løst det problem.

- Det er afgørende for myndighedernes brug af AI, da det fjerner de mange bekymringer i forbindelse med håndtering af persondata og informationssikkerhed, vurderer Cbrain.

.\\˙ MarketWire