Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lego-rival stiger massivt oven på regnskab

24/4 16:08

Den amerikanske legetøjskæmpe Hasbro, der blandt andet konkurrerer med danske Lego, stiger med næsten 12 pct. onsdag. Det sker, efter at selskabet har leveret et overskud i første kvartal, der er mere end dobbelt så stort som ventet af analytikere.

Hasbro, der er kendt for sællerter som Action Man, My Little Pony og Transformers, tjente 0,61 dollar per aktie i perioden mod ventet 0,27 dollar blandt analytikere ifølge Bloomberg News.

Det store overskud følger blandt andet massive nedskæringer sent i 2023, hvor Hasbro varslede planer om at fyre cirka hver femte medarbejder.

Det skete med henvisning til vigende salg af legetøj.

Omsætningen faldt i kvartalet til 757,3 mio. dollar fra lige over 1 mia. dollar i samme periode året før, men var højere end de ventede 738,5 mio. dollar blandt analytikere.

Samtidig blev bundlinjen forbedret til et overskud på 58,2 mio. dollar fra et underskud på 22,1 mio. dollar i samme periode sidste år.

.\\˙ MarketWire