Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Obligationer/middag: Renten holder niveauet frem mod vigtige nøgletal fredag

25/4 12:19

Men handlerne ser frem mod væsentlige amerikanske nøgletal fredag, er renten tæt på stillestående torsdag middag set i forhold til såvel lukkeniveauet onsdag eftermiddag og åbningsrenten torsdag morgen.

For den tiårige toneangivende danske statsobligation er der tale om et beskeden fald på 2 basispoint til 2,61 pct. efter en stigning på mere signifikante 9 basispoint onsdag. Dermed matcher udviklingen for den danske rente et lige så beskeden fald i den amerikanske på 2 basispoint siden det danske marked lukkede onsdag.

I mellemtiden har friske data for den tyske forbrugertillid i maj torsdag morgen ikke haft den store effekt, selv om indekset steg mere end ventet og til det højeste niveau i to år. Indekset steg ifølge Bloomberg News til minus 24,2 i maj fra minus 27,3 i april. Økonomerne havde ventet et indeks på minus 26,0.

Torsdag eftermiddag kommer tal for væksten i den amerikanske økonomi i første kvartal, som ventes at være på 2,5 pct. efter en vækst i fjerde kvartal på 3,4 pct.

Samtidig kommer opgørelsen over nytilmeldte ledige i sidst uge, og den ventes at vise en lille stigning i tilgangen til 215.00 fra 212.000 nye ledige ugen før.

FREDAG LANDER TUNGT NØGLETAL

Ugens vigtigste nøgletal kommer først fredag, når den amerikanske centralbanks foretrukne inflationsmål, PCE Core, offentliggøres.

Det ventes at vise en uændret stigning i kerneforbrugerpriserne på månedsbasis på 0,3 pct. i marts, mens stigningstakten på årsbasis ventes at aftage fra til 2,7 pct. fra 2,8 pct. måneden før.

.\\˙ MarketWire