Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 24 Maj kl 15.00 Læs mere her

Internationale aviser med Paramount, Wework og BYD

30/4 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

SKYDANCE FORSØDER PARAMOUNT-BUDT MED 3 MIA. DOLLAR KONTANTINFUSION

Skydance og Shari Redstones holdingselskab tilbyder en investering på 3 mia. dollar i Paramount i et forsøg på at få støtte til den komplekse fusion. Tilbuddet, som inkluderer 2 mia. dollar i kontanter til almindelige aktionærer, kom, efter at Paramounts topchef, Bob Bakish, trådte tilbage mandag, hvilket har sat spørgsmålstegn ved fremtiden for Hollywood-gruppen. (SKYDANCE SWEETENS PARAMOUNT BID WITH $3BN CASH INFUSION)

WEWORK INDGÅR OMSTRUKTURERINGSAFTALE DER UDELUKKER NEUMANNS COMEBACK

Weworks seniorkreditorer er klar til at overtage kontrollen med den reorganiserede udbyder af co-working arbejdsfællesskab-lokaler, efter at have accepteret at investere 450 mio. dollar. Det udelukker i realiteten den tidligere ejer og stifter Adam Neumanns forsøg på at tilbagekøbe det firma, han grundlagde. (WEWORK AGREES RESTRUCTURING DEAL THAT SHUTS OUT NEUMANN COMEBACK BID)

PREMIER LEAGUE NÆRMER SIG INDFØRSEL AF LØNLOFT

Den engelske forboldliga Premier League har taget et væsentligt skridt i retning af at indføre et lønloft i det seneste skridt i et bredere forsøg på at standse stigende omkostninger og forbedre klubbernes økonomi. Ved en afstemning mandag gav flertallet af de engelske topklubber i Premier League grønt lys til at færdiggøre forslag om en solid udgiftsgrænse for lønninger og transfers som knyttes til indtægterne i ligaens fattigste klub. (PREMIER LEAGUE MOVES CLOSER TOWARDS INTRODUCING SALARY CAP)


WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

FCC GIVER TRECIFRET MILLIONBØDER TIL TRÅDLØSE OPERATØRER FOR DELING AF KUNDEDATA

De amerikanske tilsynsmyndigheder har udstedt bøder til mobiloperatørerne Verizon, AT&T, T-Mobile og Sprint på næsten 200 mio. dollar for at dele kunde-placeringsdata uden samtykke. Federal Communications Commissions undersøgelse fandt, at de fire transportører solgte adgang til kundernes placeringsdata til sammenligningsplatforme, som videresolgte dataene til tredjeparter. (FCC FINES WIRELESS CARRIERS FOR SHARING CUSTOMER DATA)

IBM SATSER PÅ HASHICORP FOR AT ØGE CLOUD MANAGEMENT-TILBUD

IBMs 6,4 mia. dollar køb af Hashicorp, som blev annonceret i sidste uge, skal hjælpe virksomheder med at automatisere brugen af flere cloud-computing-platforme. Mange IBM-kunder er gået over til at bruge flere cloud-platforme i stedet for én, men de har haft svært ved at få platformene sat op. (IBM’S BET ON HASHICORP TO BOOST CLOUD MANAGEMENT OFFERINGS)

NBC FORBEREDER BUD PÅ 2,5 MIA. DOLLAR OM ÅRET FOR AT HENTE NBA-RETTIGHEDER FRA TNT

Comcasts NBCUniversal er parat til at betale omkring 2,5 mia. dollar om året for at sende National Basketball Association kampe, mens rivalen Warner Bros. Discovery WBD forsøger at bevare rettighederne. (NBC PREPARES $2.5-BILLION-A-YEAR BID TO PLUCK NBA RIGHTS FROM TNT)


THE NEW YORK TIMES (NYT.COM)

TESLA OPNÅR AFTALE OM SELVKØRENDE BILER I KINA

Tesla-topchef Elon Musk mødtes med den kinesiske premierminister og sikrede sig det regulatoriske ja samt et nødvendigt partnerskab med kinesiske teknologivirksomheder. (TESLA REACHES DEALS IN CHINA ON SELF-DRIVING CARS)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

FRASERS FISKER AKTIVER FRA SAMMENBRUDDET I MATCHESFASHION

Frasers Group har købt dele af MatchesFashion ud af konkursboet. Aftale inkluderer hverken selskabets 80 mio. pund aktier eller de 250 tilbageværende ansatte, men alene brand’ed og de intellektuelle ejendomsrettigheder for den kollapsede luksusdetailhandler. (FRASERS SNAPS UP ASSETS FROM COLLAPSED MATCHESFASHION)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

G7 ER ENIGE OM AT UDFASE KUL INDEN 2035

På et møde i Italien nåede G-7-landene til enighed om at udfase kul i første halvdel af 2030'erne. Den britiske udenrigsminister for energi, Andrew Bowie, beskrev aftalen som historisk. (G7 EINIGEN SICH AUF KOHLEAUSSTIEG BIS 2035)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

YEN STYRKES KRAFTIGT EFTER FØRSTE BRUD PÅ 160 YEN PER DOLLAR SIDEN 1990

Den japanske valuta faldt til 160,245 yen per dollar mandag, før et rekyl sendte den til 155,01 yen. Handelskilder oplyser, at japanske banker blev set sælge dollars for yen. Japans top-valutaembedsmand afviser at kommentere om der har været intervention. (YEN REBOUNDS STRONGLY AFTER FIRST SLIDE PAST ¥160 SINCE 1990)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

BYDS OVERSKUD I FØRSTE KVARTAL RAMT AF VOLDSOM PRISKRIG I KINA

Elbilproducenten BYD fik et nettooverskud i første kvartal på 4,6 mia. yuan (631 mio. dollar), eller 47 pct. lavere end kvartalet før. Omsætningen faldt 31 pct. efter en voldsom priskrig på det kinesiske fastland. (BYD’S FIRST-QUARTER PROFIT, REVENUE SLUMP AMID BRUISING PRICE WAR IN CHINA)

.\\˙ MarketWire