Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Asien: Overordnede stigninger og hop i amerikanske futures

2/5 06:32

De asiatiske aktier og de amerikanske futures ligger med stigninger torsdag, efter at den amerikanske centralbank, Federal Reserve, onsdag aften nedtonede risikoen for en renteforhøjelse.

Torsdag morgen ved 6-tiden indikerer de amerikanske futures stigninger i de tre toneangivende aktieindeks på 0,4-0,6 pct., når handlen går i gang i New York senere på dagen.

MSCI's bredeste indeks for Asien-Stillehavsaktier uden for Japan stiger 0,6 pct., trukket op af ikke mindst en stigning på næsten 2 pct. i Hongkong.

I Tokyo åbnede børsen med kursfald, men markedet har siden rettet sig, og holder skindet på næsen i eftermiddagsmarkedet.

Det er de store udsving i den japanske yen, der driller investorerne, efter at det japanske finansministerium onsdag sent i den amerikanske handelstid formodes at være gået i markedet med opkøb af yen.

Torsdag er yen igen i gang med at svækkes, og markedsdeltagerne er i alarmberedskab over for en ny bølge af intervention.

Nikkei-indekset stiger 0,2 pct., og også Topix-indekset øger 0,2 pct.

De kinesiske aktiemarkeder på fastlandet er forsat lukket, men i Hongkong er der stor optimisme.

Hang Seng-indekset stiger 1,8 pct.

Taiex-indekset i Taipei viger 0,6 pct., og Kospi-indekset i Seoul falder 0,2 pct., mens Singapores Strait Times-indeks har et plus på 0,4 pct., hvilket også gælder ASX-indekset på børsen i Sydney.

Indeks Udvikling (%)
Nikkei 225
+0,1
Topix+0,1
Hongkongs Hang Seng+1,8
China Shanghai CompositeLukket
China CSI 300
Lukket
Taiwan Taiex-0,6
Sydkoreas Kospi-0,2
Indiens BSE Sensex-0,1
Singapores STI+0,4
Sydney ASX 200+0,4

.\\˙ MarketWire