Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med Jyske Bank, Mærsk og Novo Nordisk

8/5 06:32

BØRSEN

KONKURSADVOKAT: FLERE FIRST NORTH-FIRMAER ER I FAREZONEN

Nicolai Dyhr, partner i advokatfirmaet Horten, har kontakt med en håndfuld selskaber på vækstbørsen First North, som risikerer at ende i skifteretten inden for kort tid. Det får investorer til at frygte, at selskabernes økonomiske udfordringer vil koste aktionærerne deres investering. (Forside, side 6-7)

CLEVER SLÅR SALGSREKORD OG NÆRMER SIG MILLIARDEN

Ladestander-udbyderen Clever led det hidtil hårdeste tab under energikrisen i 2022, men nu er virksomheden igen tilbage på sporet. (Side 2)

INVESTORER HAVDE HÅBET PÅ STØRRE MÅL HOS GN

Forud for kapitalmarkedsdagen præsenterede GN Store Nord nye langsigtede finansielle mål. Investorer kalder GN’s udmelding forsigtig. (Side 4)

ROBOTFIRMA VIL AFNOTERES: AKTIEN STYRTDYKKER

Den seneste tid er to selskaber fra First North blevet afnoteret og gået konkurs. Nu søger robotfirmaet Scape Technologies om afnotering grundet økonomiske problemer. (Side 8)

UBS: MÆRSKS SCHENKER-BUD BEKYMRER INVESTORER

Markedet er ikke begejstret for A.P. Møller-Mærsks deltagelse i budrunden om den kæmpestore tyske speditør DB Schenker. (Side 8)

COLOPLAST LIGGER IKKE TIL EN OPJUSTERING

Skuffende vækst og indtjening rammer Coloplast på aktiekursen, i et år hvor noget af væksten forskydes til andet halvår. (Side 10)

JYSKE BANK KAN ENDE MED AT SÆLGE NYKREDITS BOLIGLÅN

Jyske Banks topchef erkender, at Totalkredits lån er billigst, men afviser at ville ændre på realkreditmodellen. (Side 12)

NOVO NORDISK VENTER NYT FRA STILLESTÅENDE DIVISION OM FÅ UGER

En opfindelse fra Genmab skal sparke nyt liv i Novo Nordisks division for sjældne sygdomme. Inden længe er der afgørende nyt om blødermidlet Mim8, som potentielt kan fordoble salget i Novo Nordisks division for sjældne sygdomme. (Side 14)

FONDES RISIKOMÆRKNING ER UIGENNEMSKUELIG

En ny risikomærkning af investeringsforeninger efterlader private investorer mere vildledte end vejledte. (Side 24)

BERLINGSKE BUSINESS

DANSKE SMÅSPARERE HAR FÅET FORNYET APPETIT PÅ INVESTERINGSFONDE

Antallet af danskere, der investerer i fonde, er i kraftig vækst. En ny generation af investorer er kommet til, og her stormer kvinderne frem. (Side 6)

JYSKE BANK ENDER TÆT PÅ STATUS QUO I FØRSTE KVARTAL

Jyske Bank opnåede i første kvartal i år et stort set uændret resultat på 1286 mio. kr. efter skat. Udlån til erhvervslivet er steget. (Side 8)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

AFSLAG PÅ HAVVINDPARKER GENÅBNES

Flere vindenergiselskaber har fået ophævet deres afslag fra Energistyrelsen på havvindparker, som der var ansøgt om via den nu lukkede åben dør-ordning. Sagerne skal genbehandles. En professor kalder afvisningen for ”en brøler”. (Forside, side 6-7)

JYSKE BANK TROR PÅ SEJR I KONKURRENCESAG

Der vil blive åbnet for konkurrencen på realkreditmarkedet til glæde for kunderne. Det er forventningen fra ordførende direktør Lars Mørch fra Jyske Bank. (Side 4)

TRE ØKONOMISKE SCENARIER FOR AKTIEMARKEDET

Hvis man investerer i aktiemarkedet, kan det betale sig at holde øje med, om økonomien står over for en blød, hård eller ingen landing, mener strateger. (Side 8-9)

.\\˙ MarketWire