Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Pfizer, Apple og Vodaphone

13/5 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

LUKNING AF TRUMP MEDIA-REVISOR FORSINKER BØRSINTRODUKTION OG RESULTATER

De amerikanske myndigheders lukning af revisorfirmaet bag tidligere præsident Donald Trumps sociale mediegruppe, BF Borgers, truer med at afspore en række virksomheders planer om at blive børsnoterede og tvinge snesevis af børsnoterede virksomheder til at udskyde deres økonomiske resultater. Securities and Exchange Commission anklager firmaets revisionsarbejde for fejlbehæftede revisioner og "massivt bedrageri". (CLOSURE OF TRUMP MEDIA AUDITOR DELAYS IPOS AND COMPANY RESULTS)

AVISGRUPPER ADVARER APPLE OM PLANER OM ANNONCEBLOKERING

Britiske avisgrupper advarer Apple om, at indførsel af et "web-viskelæder" til at blokere reklamer, vil bringe journalistikkens økonomiske bæredygtighed i fare. Apple forbereder inkludering af en AI-baseret privatlivsfunktion i Safari-browseren, som vil fjerne annoncer eller andet uønsket webstedsindhold. (NEWSPAPER GROUPS WARN APPLE OVER AD-BLOCKING PLANS)

FORBRUGERPLATFORMEN 'PFIZER FOR ALL' SKAL GIVE POST-COVID-BOOST

Pfizer sigter mod at genvinde noget af den goodwill, selskabet opnåede ved at udrulle den bedst sælgende covid-19-vaccine for tre år siden ved at sætte "Pfizer for All"-mærket på en medicinplatform direkte til forbrugeren. Koncernen har søgt om varemærke for et websted og en app, der leverer medicinsk information samt postordre-apoteker og telehealth-tjenester til amerikanske patienter. (‘PFIZER FOR ALL’ CONSUMER PLATFORM AIMS TO PROVIDE POST-COVID BOOST)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

FLYSELSKABER VIL BRUGE AI TIL AT REDUCERE MILJØPÅVIRKNINGEN FRA KONDENSSTRIBER

Kondensspor som dannes, når vanddamp kondenserer omkring jetmotorer, har ifølge eksperter bidraget til klimaændringer. Skyer dannet af kondensstriber tegner sig for omkring 35 pct. af luftfartens globale opvarmningspåvirkning. Nu ser flyselskaber og teknologivirksomheder på mulige måder at forudsige, hvornår og hvor de dannes i håb om at reducere miljøpåvirkningen. (AIRLINES WANT TO USE AI TO REDUCE ENVIRONMENTAL IMPACT OF CONTRAILS)

DER ER IKKE ELKRAFT NOK TIL USA'S HØJTEKNOLOGISKE AMBITIONER

Delstaten Georgias succes med at lokke datacentre og andre banebrydende industrier til staten kommer med en bivirkning i form af mangel på energi. Målsætninger for ren energi støder på behovet for, at projekter går hurtigt i gang, og klimafortalere frygter, at vækstkravene betyder brug af flere fossile brændstoffer. (THERE’S NOT ENOUGH POWER FOR AMERICA’S HIGH-TECH AMBITIONS)

HØJE HUSLEJER FORHINDRER FEDERAL RESERVE I AT AFSLUTTE INFLATIONSKAMP

I mere end et år har centralbanken ventet på, at vigende huslejestigninger skal vise sig i de officielle data. De venter stadig og opbremsningen kan simpelthen være forsinket. Men nogle analytikere vurderer, at det ikke kommer til at ske på grund af skiftende dynamik på boligmarkedet. Hvis det er tilfældet, vil det svække udsigten til lavere renter væsentligt. (STUBBORNLY HIGH RENTS PREVENT FED FROM FINISHING INFLATION FIGHT)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

STÆRKERE TILTAG BØR TAGES I BRUG OVER FOR VODAFONE OG UAE

En tidligere finansminister opfordrer den britiske regering til at styrke foranstaltningerne til at imødegå de nationale sikkerhedsproblemer, som er dukket op, efter at næsten 15 pct. af aktierne i Vodafone er overtaget af telekoncernen e&, som er baseret i De Forenede Arabiske Emirater. (TAKE STRONGER ACTION ON VODAFONE AND UAE, URGES ROBERT BUCKLAND)


FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

KAPITALMARKEDSUNION STÅR OVER FOR MODSTAND

Den europæiske kapitalmarkedsunion, som er den centrale komponent i en europæisk "aftale om konkurrenceevne", møder modstand. En lang række medlemslande har store forbehold over for centrale dele af projektet - især centraliseret kapitalmarkedstilsyn og harmonisering af bank-, insolvens- og selskabsskattelovgivningen. (KAPITALMARKTUNION IM KLEINEREN KREIS)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

JAPANSKE VIRKSOMHEDSKONKURSER STEG 28,3 PCT. I APRIL

Antallet af virksomhedskonkurser i Japan steg 28,3 pct. fra et år tidligere, da mindre virksomheder kæmper for at videresende højere omkostninger som følge af stigende priser til kunderne, ifølge kreditanalysefirmaet Tokyo Shoko Research. (JAPAN CORPORATE BANKRUPTCIES RISE 28.3% IN APRIL)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

KINA VIL MASKERE DATA FOR UDENLANDSKE KAPITALSTRØMME

I et forsøg på at begrænse virkningen af data, der indikerer aktiesalg fra udenlandske fonde, planlægger børserne i Shanghai og Shenzhen at stoppe med at vise realtidsdata om køb eller salg af lokale aktier gennem handelsforbindelser med Hong Kong. (CHINA TO NURTURE STOCK RALLY BY MASKING LIVE FOREIGN FLOWS DATA)

.\\˙ MarketWire